Седмичен хороскоп за 10-16 октомври


Седмичен хороскоп за 10-16 октомври

Овен

Тази седмица ви е приготвила не малко изненади. В понеделник се падат най-тежките ви отговорности, така че се пригответе още от предния ден. Във вторник ще бъдете подложени на изпитание, много е важно да запазите спокойствие и да го издържите. В сряда не се опитвайте да отговаряте на всички телефонни обаждания, просто няма да е възможно, но внимавайте да не пропуснете най-важното, вие знаете кое е. Четвъртък ще ви подари много мил жест от страна на човек, от когото никога не сте очаквали подобно нещо. Ако имате възможност отговорете подобаващо на жеста още в петък. Не пропускайте вечерта да се забавлявате в приятна компания. Събота ще е в унисон с последиците от вечерта, но не се оставяйте на умората, а прекарайте колкото се може повече време навън. Неделя намерете време за родителите си.

Телец

През тази седмица е много важно да намерите себе си. В понеделник направете плътен график в офиса, за да си освободите повече време следобяд. Вторник може да ви притисне с прекалена отговорност, ако тя не влиза в служебните ви задължения не се колебайте да откажете. Не изпускайте възможността в сряда да обсъдите наболелите проблеми с началството си. Това е и ден, в който може да преговаряте за повишаване на заплатата. В четвъртък бъдете готови за промяна в плановете си и наблюдавайте внимателно обстановката. Петък няма да ви изненада с кой знае какво, но от скука може да се отегчите. Събота и неделя посветете на своето хоби, особено ако отдавна не сте се занимавали с любимата си дейност.

Близнаци

Седмицата ви е дадена да намерите нови хоризонти за себе си. Още в понеделник пред ваш може да се открие възможност за смяна на работното място или тотална смяна на попрището. Във вторник се опитайте да си набавите информация затова къде се крият подводните камъни. Подходящ ден за запознаване с условията и получаванeто на най-реалистична информация е сряда. Още тогава дори може да започне началото на преговорите. В четвъртък някой може да се опита да осуети замислите ви, като създаде допълнителни препятствия пред вас. В петък ще се занимавате с разплитане на ситуацията. Проверявайте нещата по няколко пъти. Събота и неделя ще бъдете прекалено изтощени за активен отдих, но ако е възможно се разберете с приятели да прекарате няколко часа на чист въздух в планината.

Рак

Седмицата ще бъде изпълнена с много красота и изкуство за представителите на знака Рак. В понеделник ще получите изненадващо предложение, в което на пръв поглед няма...

... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама