Седмичен хороскоп за 10-16 юни


Седмичен хороскоп за 10-16 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Настъпва време, в което ще имате възможност да бъдете колкото се може повече себе си. През новата седмица ще сте изпълнени с енергия. В работата не се колебайте да проявите изобретателност и инициатива. В средата на периода ви очаква успех, след който може да предявите претенции за по-високо заплащане. В личния живот щастието ще е гарантирано, ако съумеете да проявите отстъпчивост и реална загриженост за чувствата на партньора си.

Телец 

През тази седмица бъдете убедителни, когато защитавате идеите си. Много вероятно е да имате възможност да споделите намеренията си пред широка публика. Не се колебайте да използвате всичките си налични ресурси, тъй като рядко се отдава подобна възможност. В личен план ви очаква застой, което не е непременно нещо лошо. Насладете се на спокойствието.

Близнаци

През тази седмица ще имате възможност за развитие в нова насока. Ако отдавна ви е омръзнало това, което правите, хич и не се замисляйте да смените попрището. Нека трудностите и неяснотите не ви плашат. Всяко начало е нова възможност - подарете си я. Със сигурност след време ще сте доволни от решението си, а и от себе си.

Рак

Това е седмица, която ще е решаваща за вашето развитие в професионален план. Не се колебайте да дадете всичко от себе си. Все пак си осигурете начин за релакс и почивка, за да може да сте в кондиция през целия период. Ранното лягане за сън ще ви даде необходимата енергия. В личен план всичко ще е спокойно и прекрасно. Ще сте обичани и ценени от партньора си.

Лъв

Това е седмица, в която ще трябва да признаете своите слаби места, вместо да показвате на останалите къде са техните грешки. Бъдете сигурни, че светът няма да свърши и дори ще спечелите много симпатии и нови приятелства. Ако е възможно, помислете за почивка на място, което ще ви даде усещане за откъснатост и свобода. Не пренебрегвайте и сигналите на организма си за здравословен проблем.

Дева

Тази седмица ще се наложи да поемете повече задължения, отколкото имате обикновено. Това ще бъде временно и колкото и невероятно да ви се струва, ще ви даде повече, отколкото ще ви отнеме. Възможно е дори да осъзнаете, че в живота ви са липсвали важни неща. При планирането на почивката си не пренебрегвайте мнението и желанието на партньора си.

Везни

През тази седмица ще имате много възможности да се възползвате от влиянието, което можете да отказвате върху другите. Това ще помогне да насочите събитията в желаната от вас насока. Моментът е подходящ за повишение или преместването на друг вид работа, която да ви даде повече възможности. В личен план не се очакват особени събития, освен ако вие самите не пожелаете да раздвижите ситуацията.

Скорпион

Всичко, което си намислите през този период, ще се сбъдне. Въпросът е в това да сте много внимателни във всичко, което желаете. Водете се от принципа да не вредите никому, тогава ще имате най-голям шанс да сбъднете желанията си. Не се чудете, ако това доведе до нарушаването на контактите с някои хора. Очакват ви нови познанства и приятели.

Стрелец

Това е седмица, в която ще имате възможност да продължите своето развитие. Много вероятно е да бъдете притиснати от обстоятелствата. Вместо да се предадете, покажете, че съвсем не сте толкова слаби, колкото изглеждате. Потърсете отдушник в просто занимание, което от време на време да ви разсейва от задълженията.

Козирог

Тази седмица може да се наложи да смените графика си на работа, а и на живот. Не се подавайте на паниката от промяната. Ще ви е нужно време да свикнете, но скоро ще разберете, че всичко е било за добро. В крайна сметка животът не е работа и пари. В противен случай ще осъзнаете колко много неща сте пропуснали, но ще бъде късно. Наслаждавайте се на живота.

Водолей

Това е седмица, в която ще имате шанса да сбъднете ваша мечта. Вие най-добре от всички знаете, че няма невъзможни неща. Сега е време да го докажете. Може да срещнете сериозна доза скептицизъм, но не ѝ се подавайте. Много вероятно е в средата на седмицата да получите първите сигнали, че сте на прав път. В края на периода си подарете забавно приключение, което да ви отдалечи от работната обстановка.

Риби

През тази седмица ще осъществите ваша мечта. Процесът ще е плавен и ще ви подскаже, че вероятно е най-добре да не спирате до тук. Може да установите с учудване, че нямате време за еуфорично празнуване. Това означава, че имате нужда от други преживявания. Ако нямате желание за голяма почивка, просто не почивайте. Щом имате енергия и желание - използвайте ги докрай.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама