Седмичен хороскоп за 12-18 април


Седмичен хороскоп за 12-18 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица се опитайте да не се отказвате от работата в името на личните си интереси. Напротив, тази седмица си струва да обърнете специално внимание на израстването си в кариерата, тъй като може да има много атрактивни оферти. Опитайте се да не ги пропускате. През почивните дни ще попаднете в сложна ситуация. За да я анализирате правилно, трябва да контролирате емоциите си.

Телец

Тази седмица не е желателно да играете на криеница с избраника си. Със сигурност няма да сте от печелившите. В сряда ваша тайна ще бъде разкрита. В четвъртък бъдете реалисти по отношение на личните си проблеми. В петък ще бъдат признати вашите заслуги от страна на бизнес партньори. Благодарение на пътуване през почивните дни ще можете да разгледате много неща по нов начин и да видите такива, които не сте забелязвали преди.

Близнаци

През тази седмица ще бъдете погълнати от вятъра на промяната. Това ще се отрази преди всичко на личния ви живот. Някои от вас ще получат предложение за брак. Други ще научат новина за попълнение в семейството. В петък се опитайте да не отлагате важни въпроси и решения. През почивните дни положителната ви нагласа към нещата ще ви позволи лесно да се справяте и с най-трудните задачи.

МНОГО УСПЕХИ ОЧАКВАТ ТЕЗИ ЗОДИИ ПРЕЗ АПРИЛ

Рак

В началото на седмицата използвайте случайна среща с началника си, за да разкажете за прекрасните си планове и идеи. Вашата инициатива определено ще бъде подкрепена и оценена високо. В четвъртък може да си позволите малко повече свобода. В петък обърнете повече внимание на половинката си. През почивните дни направете така, че да си починете от суетата, за да усетите вкуса на живота.

Лъв

Това ще бъде една много интересна седмица за вас. Сега ще можете да работите с удоволствие. Очакват ви сериозни постижения заради енергията, от която буквално ще преливате. В четвъртък и петък ситуацията може да изисква от вас допълнителното натоварване. През почивните дни се опитайте да говорите по-малко и да слушате повече. За необвързаните представители на знака предстои незабравимо романтично приключение.

Дева

В понеделник може да получите информация, която е по-добре да запазите в тайна. Във вторник разговорът с някои близки хора може да протече с леко повишен тон. Помислете добре дали си заслужава. В сряда ще бъдете победители във всяка ситуация. В четвъртък и петък не разчитайте на силно сътрудничество в работата. В този период всичко ще е мимолетно и доста илюзорно. През почивните дни не позволявайте отношенията ви с роднини да се влошат.

Везни

Седмицата обещава да донесе положителни емоции за представителите на вашия знак. Във вторник и сряда всяко ваше начинание ще има успех. В четвъртък ще имате неустоимо желание да промените социалния си кръг. Очакват ви нови познанства и приятелства. През почивните дни насочете енергията си към решаване на домакински въпроси и вътрешносемейни проблеми.

Скорпион

През тази седмица ще може да си отдъхнете от някои сериозни проблеми и притеснения. Предстои ви сключването на нови сделки, от които може да очаквате солидни печалби. В четвъртък и петък вашите енергия и концентрация ще ви позволят да направите чудеса. През почивните дни ще се радвате на разбиране и хармония в семейството. Започва щастлив и светъл период за вас.

КАК ДРУГИТЕ ВИ ПРЕНЕБРЕГВАТ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Стрелец

През тази седмица чувството ви за справедливост ще бъде изключително изострено. Във вторник ще ви бъде лесно да реализирате своите творчески идеи. В сряда дългите пътувания и командировките ще бъдат ефективни. Проявете малко повече внимание и доброта към семейството си в четвъртък и петък. През почивните дни не отказвайте среща с приятели.

Козирог

Тази седмица ще ви е необходима по-сериозна доза постоянство и търпение. Във вторник очаквайте истинско море от информация, в което ще трябва да се ориентирате доста бързо. В петък бъдете отворени за промяна, не се отказвайте от нови възможности в работата. Почивните дни посветете на активно общуване със семейството и най-вече с децата. Имате сериозни въпроси за обсъждане.

Водолей

Новата седмица ще бъде изключително продуктивна. Очаква ви интензивна програма, изключително богата на различни събития. В сряда и четвъртък ви предстоят важни срещи и напрегнати преговори. Колкото сте по-активни, мобилни и гъвкави, толкова повече ще можете да постигнете. В петък приятелите и семейството ви ще бъдат добри съветници. През почивните дни обърнете внимание на новите неща около вас.

Риби

През тази седмица резултатите от работата ще ви донесат морално и материално удовлетворение. В сряда ви предстои важен разговор със стар приятел - ще научите важна информация. Четвъртък е добър и успешен ден за онези от вас, на които предстоят изпити. През почивните дни потърсете приятел, с когото да отидете на дълга разходка сред природата. В никакъв случай не оставайте у дома.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама