Седмичен хороскоп за 12-18 октомври


Седмичен хороскоп за 12-18 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Очаква ви ярка седмица, изпълнена с много събития. От вас се очаква да имате водеща роля във всички мероприятия, в които ще участвате. Бъдете готови за допълнителна отговорност във вторник. В сряда ще ви се наложи да проведете неприятен, но важен разговор. В четвъртък и петък не загърбвайте семейните си задължения, в противен случай ще ви се наложи да наваксвате през почивните дни.

Телец

Това е седмица, която ще ви срещне с много нови и непознати неща. Още в началото на периода ще промените възгледа си за живота и ще можете да се отървете от старите ненужни стереотипи. В сряда не се страхувайте да се впуснете в дългосрочни проекти, струва си да разширите външните контакти. В петък може да разчитате на своевременна помощ. През почивните дни не забравяйте за важността на социалния живот.

Близнаци

През тази седмица може да се сблъскате с някои трудности от финансово или материално естество. В никакъв случай не позволявайте това да блокира мисловния ви процес. Точно сега трябва да сте максимално активни и да търсите начин да осъществите идеите си. В любовта ви очаква утеха, която ще възвърне вкуса към живота ви. През почивните дни помислете върху бизнес идеите си. В здравословно отношение - не се обръщайте за помощ към алкохола.

ГОЛЕМИТЕ ЩАСТЛИВЦИ НА ЗОДИАКА ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Рак

През тази седмица няма да има невъзможни върхове за покоряване. На вас няма да ви се струва, че е точно така. Тайната на успеха ви ще е да си повярвате малко повече. Помислете дали не правите грешка, като проявявате прекалена скромност. В сряда и четвъртък от страна на партньора ви ви очаква невероятен жест, който ще стопли душата ви. Почивните дни отделете за разходка сред природата, колкото и работа да имате.

Лъв

Това е седмица, която да посветите на здравето си. Изпълнени сте с енергия и не обръщате внимание на малки болежки, които ви измъчват прекалено дълго време. Нищо няма да ви стане, ако преминете профилактичните прегледи. Все пак носите отговорност не само за себе си, но и за семейството ви. В края на седмицата не отхвърляйте покана за гостуване извън града. Това нещото, от което имате толкова много нужда.

Дева

Това е седмица, в която изцяло ще може да разчитате на подкрепата на човека до вас. Каквото и да ви измъчва, ще може да споделите. Проблемът е, ако прецените, че нещо не е чак толкова важно за обсъждане. Това може да породи недоверие у любимия ви човек и да стане повод за ревност. Помислете добре дали не е време за разговор, в който да уточните границите на отношенията си. Бъдете далновидни. През почивните дни обърнете повече внимание на физическата активност. Тя ще проясни мислите ви.

Везни

Това е седмица, в която да контролирате емоциите си. Всичко излишно като чувства сега може да се отрази на здравето ви. Бройте до 100, преди да кажете нещо. Ако е нужно, изписвайте мислите на хартия, за да имате някакъв отдушник. Спортът и тичането са чудесни начини за разтоварване. В сряда отделете време да направите нещо за себе си, дори това да е един час, прекаран в любимото ви заведение. През почивните дни не си отказвайте глезене.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ 2020

Скорпион

През тази седмица ще имате всички шансове да постигнете това, което искате, стига да съберете достатъчно кураж. В сряда е по-добре да не отговаряте на въпроси, които засят моменти от личния ви живот. В четвъртък и петък можете спокойно да демонстрирате своите творчески постижения пред колеги и приятели. През уикенда ще се убедите, че всички успехи са резултат от вашите способности и усилия. Може да се гордеете със себе си.

Стрелец

Тази седмица ще може да се окажете в незадоволително финансово положение. Време е да помислите как да станете по-финансово стабилни. Започнете да проучване варианти за нова работа. Или ако вече имате такава, може да потърсите допълнителни доходи. Ако имате заеми за връщане, е много важно в най-кратки срокове да се разплатите. Анализирайте бюджета си и помислете какво най-много тежи - дали не е време да се откажете от някои навици, които ви излизат прекалено скъпо.

Козирог

Това е седмица, в която на преден план ще излезе решаването на бизнес въпроси. Бъдете решителни и упорити. В преговорите бъдете мили, но настоятелни. Не се отказвайте, докато не постигнете своето и не наложите своите условия. В средата на седмицата ще имате яснота по важен въпрос. От това зависи в коя посока да действате. Може да ви се наложи да работите и през почивните дни, но трябва да помислите как да се реванширате пред близките си.

Водолей

През тази седмица ще се опитате да вземете много дини под една мишница. Помислете добре, преди да се захванете с всичко, което сте намислили. В противен случай рискувате да не успеете с нито едно от нещата. Вашата половинка може да ви е от помощ, като ви даде далновиден съвет. Не пренебрегвайте съветите на близките си хора. В здравословно отношение не забравяйте да пиете достатъчно течности - повече вода и чай, но не горещ, а топъл.

Риби

Тази седмица ще може да наваксате и придвижите напред всичко, което е било отложено или забавено от предните седмици. Важното е да действате спокойно и с усмивка. Само така ще можете да се справите с предизвикателствата. В личен план ви очакват приятни изненади - ще спечелите важно приятелство, което ще ви е от помощ. Периодът е подходящ за започване на здравословен начин на живот. Въведете физическите упражнения във всекидневието си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама