Седмичен хороскоп за 12-18 юли


Седмичен хороскоп за 12-18 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не накланяйте везните единствено и само във вашата посока. Това е седмица, която е много важно да спазване баланса. Дори за момента да ви се струва, че няма смисъл усилията ви ще ви донесат трайни резултати в дългосрочен план. Затова е много важно да мислите далновидно. В сряда си дайте няколко часа, в които да разпуснете и да си дадете нещата, от които най-много имате нужда. В петък може да се появи спешна задача за решаване. През почивните дни не оставяйте важен въпрос от страна на ваш близък човек без отговор.

Телец

През тази седмица всичко ще се случва много бързо. Най-важното ви качество ще бъде гъвкавостта и адаптивността. Понякога ще се наложи да действате на автопилот и в това няма да има нищо лошо. По този начин ще покажете натрупания опит и умения. Това ще направи впечатление на важни хора, от които ще получите предложения за сътрудничество. В четвъртък и петък ще имате решаващи срещи - подгответе се добре за тях. През почивните дни неочаквано ще откриете нова възможност за развитието на бизнеса ви.

Близнаци

Тази седмица си позволете повече свобода и гъвкавост в работата. Сега е моментът да убедите висшестоящите, че промяната в начина на работа е възможна и ще донесе ползи. В сряда ще бъде решаващият ден за преговори. В четвъртък вече ще имате повече яснота как ще се развие ситуацията. В петък обърнете повече внимание на личния си живот. През почивните дни си дайте повече часове за разпускане и време, което да посветите на вашите лични и интимни нужди.

Рак

През тази седмица ще имате изключително натоварена програма. Само създаването на стриктен график и спазването му ще ви позволят да успеете с всичко, което ви предстои. Заради натовареността ще трябва да загърбите някои удоволствия, но не се фиксирайте върху тях. Скоро ще имате възможност да наваксате с приятните моменти. В личен план бъдете искрени и добронамерени с партньора ви. Само така ще може да запазите хармонията помежду ви. Възможно е да имаме моменти на неприятни признания, но те само ще разчистят пътя ви напред заедно.

ЕТО КОИ СА НАЙ-ВИСОКОМЕРНИТЕ ЗОДИИ

Лъв

През тази седмица ви предстои важно решение за мащабна покупка. Преценете добре всички обстоятелства и не правете компромиси за сметка на качеството. Сега ще може да си позволите повече, нещо за което сте работили дълго време. В средата на седмицата знак от Съдбата ще ви накара да се почувствате по-добре и ще ви вдъхне оптимизъм. Използвайте вдъхновението, за да нарисувате бъдещите си планове. Краят на седмицата е подходящото време да прекарате повече време със семейството си и да обсъдите важните въпроси, които ви вълнуват.

Дева

Това е седмица, която ще ви поднесе много нови и интересни моменти и приключения. Някои от вас ще бъдат развълнувани от човек, с когото са се запознали наскоро. Не бързайте да правите планове и да загърбвате това, което имате. Съществува малък риск да се втурнете да гоните питомното и да предизвикате ревност от страна на партньора ви. Далновидността ще е най-важното ви качество сега. В четвъртък ще получите неочакван подарък. През почивните дни не се колебайте да покажете различната и по-добрата част от себе си.

Везни

През тази седмица ще ви е много лесно да прокарате идеите и убежденията си. Бъдете последователни и открити и ще спечелите много съмишленици на своя страна. Във вторник и сряда е добре да се мобилизирате, това ще са дните, в които ще може да утвърдите позициите си и да спечелите солиден авторитет. В четвъртък не закъснявайте за срещи. В петък ще може да намалите темпото и да си отдъхнете. През почивните дни намерете време за среща с приятели.

Скорпион

През тази седмица бъдете нащрек. В живота ви ще се появят обстоятелства, които ще ви помогнат да се придвижите напред. Бъдете смели и напористи - ще имате много поводи да надградите съществуващото положение и да се озовете в една нова, по-приятна среда за вас. Важното е да не забравяте приятелите си и онези, които са ви помогнали да постигнете всичко това. В почивните дни обърнете внимание на семейството и любимите ви хора, които сте пренебрегнали заради работата си.

Стрелец

През тази седмица помислете преди да предприемете сериозни крачки за промяна на бъдещето ви. Възможно е да чувствате умора и отегчение, но това може би означава само, че имате нужда от сериозна почивка. Намерете време да се успокоите и да възвърнете емоционалния и физическия си баланс. В личен план за това може да ви помогнат и близките. Не отхвърляйте тяхната загриженост и внимание към вас.

Козирог

Тази седмица ще преживеете много победи. Някои от тях ще имат дългосрочни благоприятни последици за професионалното ви развитие. В личен план може да се окаже, че положението е много по-розово, отколкото сте очаквали. В петък ще се струпат прекалено много задачи и ще трябва да прецените коя от тях да прехвърлите за друго време. През почивните дни не пропускайте възможността да се докоснете до красотата на природата.

Водолей

През тази седмица може да имате проблеми с вниманието и дисциплината. Почти всички дреболии ще ви пречат да се съсредоточите и да довеждате докрай планираното. Във вторник най-добре да се заемете с нещо, което не изисква прекалено сериозен подход. Сряда е добър ден за активни преговори и провеждане на срещи. В четвъртък и петък не бъдете прекалено взискателни към околните. През почивните дни си поставете за цел да научите нещо ново.

Риби

През тази седмица най-важното е да бъдете внимателни към чувствата на околните. Ако ви е трудно, по-добре се уединете и се заемете с работа самостоятелно. Ако сте се преуморили, отделете си време за релаксиращи процедури, разходки, занимания, които предизвикват позитивни емоции. Почивката ще ви помогне да подредите мислите си, да уточните приоритетите и да обновите интереса си към работата. Действайте без излишни емоции и откровеност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама