Жените от тези 3 зодии не знаят какво е милост


Жените от тези 3 зодии не знаят какво е милост
Снимка: iStock/Guliver

Жените от тези 3 зодии са с изключително труден характер. Не очаквайте милост от тях. Ето как изглежда класацията на най-безмилостните дами в зодиака, според астролозите.

Овен

По принцип дамите Овен са много весели и приятни личности. На пръв поглед никога не може да се каже, че те са истински тирани. Но жената Овен показва истинското си лице, когато изведнъж започват да възникват трудности. И със сигурност няма да ви се размине, ако сте причината за тези трудности. 

В живота дамите от този знак обичат да поемат мъжки функции. Това се отнася както за работата им, така и за ежедневието.

Жените Овен са с изключително труден характер и никога не признават, че грешат. Те винаги са убедени в правотата си.

Дамите от този знак са избухливи и упорити. Обикновено се включват в конфликт, за да докажат, че са прави.

ЕТО КОИ СА НАЙ-ВИСОКОМЕРНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Рак

Раци са много забавни и безгрижни личности. Но също са и много избухливи. Те дълго помнят прегрешенията на партньора си. Ако дамата Рак ви е дълбоко обидена, тогава не очаквайте милост от нея.

Скорпион

Скорпионите са изключително привлекателни и същевременно много опасни жени. Те чудесно знаят къде трябва да ударят, за да причинят възможно най-много болка и страдание.

Освен това тези дами са много отмъстителни. Те са в състояние да планират отмъщение в продължение на десетилетия и след това да нанесат съкрушителен удар. А в ежедневието жената Скорпион е най-сладкият човек, надежден партньор и верен приятел. Тя е готова на всичко за щастието на близките си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама