Седмичен хороскоп за 16-22 август


Седмичен хороскоп за 16-22 август
Снимка: iStock

Овен

Това е седмица, в която Съдбата ще изпита силите ви, като ви предложи някои препятствия. Няма причина да не се справите с тях, стига само да вярвате в себе си и да не обръщате внимание на клюки и слухове. Сега е важно да не се страхувате от промяна, опитайте се да се отървете от инерцията на старите идеи. В края на седмицата, ще бъдете изправени пред отговорен избор, проявете сдържаност и коректност.

Телец

Тази седмица е подходящ момент за завършване на важни въпроси и анализ на отминалите събития. Сега е важно да сте уверени във вашите сили и възможности. В средата на периода импровизирайте, не следвайте шаблоните. По-добре да направите компромис по спорни въпроси, отколкото да загубите важно доверие и приятелство. Избягвайте неудобните ситуации на работното място и упражнявайте самоконтрол. Почивните дни посветете на вашите приятни занимания.

Близнаци

Това е седмица, в която ще се наложи да поработите здраво върху отстояването на границите ви. Бъдете непоколебими по въпроси, свързани със свободата ви. В работата ви очакват звездни мигове. Заявете твърдо цената си. В личен план очаквайте приятни изненади от страна на партньора ви, който ще покаже, че заслужава цялата ви любов и уважение. 

Рак

Предстои ви седмица на спокойствие. Сега може да не се притеснявате за дреболии. В сряда оптимизмът ще ви позволи да промените ситуацията в посоката, от която се нуждаете. В петък не забравяйте, че най-лесният вариант не винаги е най-добрият. В края на седмицата ще получите изгодна оферта за работа.

Лъв

Това е седмица, в която работата ви ще ви обсеби изцяло. Важно е да си поставите ясна цел и да я следвате, а не да се разпилявате по дреболии. В средата на седмицата не отказвайте среща с приятели, но не прекалявайте с алкохола. През уикенда би било добре да се отървете от нещо старо и ненужно - било то вещ или връзка.

Дева

Оптимизмът ще ви помогне да преживеете тежкото начало на седмицата. Това са дни, в които да не се захващате със сериозни дела. Заложете на рутината и на добре познатите дейности. Оглеждайте се за нова работа. В личен план всичко ще е наред и подкрепата на близкия ви човек ще ви дава спокойствие и увереност.  

Везни

Това е седмица, в която ще имате повече време от обикновено. Така ще имате повече време за близките си. Очакват ви щастливи и споделени мигове. В сряда плановете ви могат да се променят под въздействието на външни обстоятелства. През  почивните настроението на хората около вас ще зависи от настроението ви. Опитайте се да смекчите конфликта, не го оставяйте да расте.

Скорпион

Това е седмица, в която ще имате сериозни професионални успехи. В средата на седмицата ще намерите успешно решение на сложни въпроси. Очаква ви сериозна печалба и сключването на изгодни сделки. С обичайното си постоянство и упорита работа можете да достигнете големи висоти. Почивните дни посветете на личния ви живот. 

Стрелец

През тази седмица е добре да не отлагате важни неща, никой няма да ги свърши вместо вас. Бъдете дипломатични с колегите си, като в същото време бъдете упорити в отстояването на вашите възгледи. В сряда и четвъртък не се отказвайте от командировки и пътувания. Проверете надеждността на новите партньори, преди да започнете съвместни дейности.

Козирог

Това е седмица, която ще бъде изпълнена с пътувания, срещи, нови преживявания и много впечатления. Бъдете  готови да отидете на среща във всеки един момент. Сега на преден план ще излязат любовните ви отношения. Обърнете им необходимото внимание. В работата се опитайте да бъдете по-сдържани. Последните дни на седмицата посветете на почивка. 

Водолей

През тази седмици се пазете от твърде примамливи оферти и ласкави думи. Рискувате да станете жертва на измама и манипулация. Не поемайте прекомерна тежест от грижи и дела. В четвъртък и петък си струва да обърнете внимание на малките неща. Спокойно може да се доверите на интуицията си. През почивните дни предприемете пътуване извън града. 

Риби

Тази седмица ще получите шанс да покажете способностите си в целия им блясък, показвайки най-добрата си страна. Във вторник някой може да има нужда от вашите добри думи - не му ги отказвайте. В четвъртък ще имате нужда от помощ в работата. Почивните дни посветете на активна физическа дейност. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама