Жените от кои зодиакални знаци не могат да забравят бившите


Жените от кои зодиакални знаци не могат да забравят бившите
Снимка: iStock

Някои зодии са предразположени да помнят бившите си любови много дълго време. При тях дори мястото на бившата любов е заменено от меланхолия и болка заради изгубените надежди. Кой зодии особено болезнено преживяват разделите и не могат да забравят бившите си?

Жената Телец

Телецът е един от най-романтичните личности в зодиакалния кръг, но това не е единствената причина, поради която не може бързо да пусне бившия си любовник. Чувственото и вярно момиче, тя изключително много се привързва към всеки свой любим. Жената Телец е постоянна и безкомпромисна, когато става дума за любов, така че не бърза да търси нова любов преди да забрави предишната. Те е много романтична и винаги търси идеалната любов.

Жената Рак

Тя е много сантиментална, има по-чувствен поглед към света. Нейното сърце е специално: тя оценява не само чувството да се влюби, но и самата идея за любовта. Дори любовникът й да не е оправдал доверието й, неговият образ заема голямо място в сърцето й.

„Изключително съм привързана към мъжете, понякога просто обсебена от един човек. Никога не съм била фен на непознати красиви мъже. Необходимостта да срещна нов мъж ме кара да се напрягам. Предпочитам да остана с някой, когото познавам изключително добре. Вероятно затова бившият ми приятел не ми излиза от главата. " Люба, 26-годишна.

Жената Лъв

Те има невероятно страстен характер, а що се отнася до бившата любов- трудно я забравя. Тези зодии трудно пускат и забравят за онези чувствени удоволствия, които изпитваха в бившата си връзка. За да преминат към нова връзка, им трябва дълго време. Жената Лъв по правило не може да забрави партньора си дълго време.

ТОВА СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА

Жената Скорпион

Една жена Скорпион е подозрителна и недоверчива към непознатите, така че много внимава, когато се впуска в нова връзка. Често си спомня за старата връзка, където е свикнала да се чувства комфортно и сигурно. Ако не тя, а партньорът й е бил инициатор на раздялата, то тя прави жестоки планове за отмъщение, по един или друг начин запазвайки образа му в главата си.

Жената Риби

Рибите са най-загадъчните представители на зодиакалния кръг. Тези красиви и много романтични личности предизвикват голям интерес у противоположния пол. Раздялата обаче е нещо, което те дълго време преживяват и по всякакъв начин те се опитват да открият причината за тази нежелана измяна от страна на партньора им.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама