Седмичен хороскоп за 17-23 октомври


Седмичен хороскоп за 17-23 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица се обличайте топло и се пазете от настинки, за да не преминат в по-сериозни заболявания. Звездите препоръчват на представителите на знака Овен да посветят седмицата в грижи за здравето си. Периодът е подходящ за всякакви изследвания, профилактика и начало на лечение. Особено подходящи за това са понеделник и вторник. В същото време за вас важи предупреждението да не злоупотребявате с алкохола и да пазете черния си дроб, както от пиене, така и от нездравословна храна. През почивните дни не се натоварвайте физически и пазете краката и ставите си. Въздържайте се от вдигане на тежко и дейности, които не са специфични за вас.

Телец

Началото на седмицата ще е наситена с изненадващи и приятни събития. Не отказвайте излизане с приятели и пътувания дори през работни дни, особено ако имате останали дни опуска. В сряда ви очаква ви приятна среща и ново познанство, в което може да изпъкнете и да допринесе за имиджа ви. Четвъртък и петък е добър период добър за общуване с представители от противоположния пол. Ако си търсите приятел/ка бъдете открити и смели. Шансът е на ваша страна, особено през почивните дни, когато обаянието ви ще е на макс.

Близнаци

Представите на знака Близнаци ги очаква приятно време за малки промени в личен и семеен план. В понеделник най-сетне ще намерите време за себе си. Вторник може да посветите на здравословна диета от плодовете, както за вътрешна консумация, така и като средство за разкрасяване, като ги включите в маска за лице. Сряда е добър ден затова да започнете курсове по йога и/или медитация. През последните дни от седмицата всички дейности свързани с физическа активност ще ви се отразят добре. Ако отдавна мислите да си вземете домашен любимец обмислете въпроса през почивните дни.

Рак

Първите дни от новата седмица може да преминат под знака на малко любовно недоразумение. Във вторник не...

... за другите ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама