Седмичен хороскоп за 24-30 май


Седмичен хороскоп за 24-30 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не бързайте за никъде. Няма да ви е лесно да се примирите с нещата, които се случват прекалено бавно, но е най-добре да не хабите излишна енергия. Във вторник ще ви помогне канализирането на енергия под формата на спорт. В сряда не започвайте важни разговори. В четвъртък и петък обърнете внимание на личния си живот. Не пренебрегвайте нуждите на любимия човек. През почивните дни отидете възможно най-далече от суетата и шума на града.

Телец

През новата седмица жизнените ви сили ще нараснат. Сега ще усетите желание за живот. Това е добро време да започнете дейности, свързани с подобряване на състоянието на здравето ви. Сряда е добър ден за размисъл и раздяла с излишни илюзии и притеснения. В петък не забравяйте за предстоящ важен семеен празник. През почивните дни се опитайте да изгладите недоразумение между роднини. Постъпката ви ще бъде високо морално възнаградена.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ МОГАТ ДА ПОСТИГНАТ ВСИЧКО

Близнаци

Това е седмица, в която ще може да положите началото на нов и важен период в живота ви. Време е да се разделите с фалша в отношения, които присъстват често във всекидневието ви. Това не означава да сте груби. Важното е да намерите правилния начин за действие. В сряда ще получите знак в коя посока да действате. Четвъртък и петък са дни за извънредна почивка, която може да продължите през почивните дни.

Рак

През тази седмица ще имате добри поводи за отпускане и дори празнуване. От вашата гледна точка ще зависи как ще възприемате нещата и колко радост ще ви носят те. Истината е, че гледате прекалено тъжно на някои събития. Сега е време да приемете реалността, без да товарите излишно сърцето и душата си. Ще имате подкрепата на любимия ви човек и ще може да се насладите на незабравими мигове заедно. В петък помислете за по-специално и интересно прекарване на времето. През почивните дни отделете време за посещението на концерт или изложба.

Лъв

През тази седмица ще имате пълното право да искате от живота повече, в сравнение с преди. Прекалено дълго време вашите желания оставаха на заден план и сега това трябва да се промени. Най-добре заявете желанията си директно и нека това не ви притеснява. Въоръжени с дипломатичност и такт ще може да завоювате сериозни лични и професионални позиции. В четвъртък и петък може да си позволите да поемете повече риск в професионален план. Подарете незабравими почивни дни за близките си в събота и неделя.

Дева

Началото на новата седмица ще започне необичайно за вас. Това е време, в което ще може да си починете и да намерите себе си. В тишината и спокойствието ще откриете своето признание. В сряда все пак излезте навън сред хора - не се лишавайте от комуникация. В четвъртък ще станете свидетел на интересна случка. Изберете ролята на наблюдател. В петък не взимайте присърце критика към вашата работа. През почивните дни ще ви е трудно да изберете с какво да се занимаете. Ще имате голям избор от забавления.

Везни

Това е седмица, в която активността ви ще бъде повишена. Сега няма да може да стоите на едно място. Помислете добре как да насочите енергията си така, че да бъде максимално полезна и ефективна за вас и делата ви. Добрата новина е, че хората около вас все повече ще забелязват и оценяват вашите способности. От сряда за вас ще започне интересен и обещаващ период, който ще ви зарадва с появата на нови приятели и съмишленици. Втората половина от седмицата посветете на любовните отношения. Там има още какво да се желае от ваша страна. Не се страхувайте да бъдете по-любящи, мили и романтични. В изразяването на чувствата няма нищо лошо.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СА ПРИСТРАСТЕНИ КЪМ СЕКСА

Скорпион

През тази седмица ще сте галениците на Съдбата. Всичко, с което се занимаете, ще се получава лесно и бързо. Ще имате пълното право да се чувствате специални и неповторими. В сряда не се колебайте да направите добро за човек, когото не познавате достатъчно добре. В четвъртък любимият ви човек ще ви накара да се почувствате много, много специални. Отблагодарете му се подобаващо. В петък всички ограничения и препятствия ще бъдат безсилни пред силата на вашата енергия. През почивните дни не се страхувайте от промените - всички те ще са насочени към подобряване на живота ви.

Стрелец

През тази седмица ще преживеете истинска буря от нови преживявания. Всичко, което се случва и на което ще станете свидетели, ще ви носи ценна информация и опит. Опитайте се да "попиете" всичко, което виждате и чувате. Сега ще имате уникалната възможност да научите много ценни умения и съвети, без да се налага да полагате каквито и да било усилия за това. В четвъртък очаквайте включване от ваша стара любов. Едва ли предишните чувства могат да бъдат върнати. Не хранете големи надежди в това отношение. През почивните дни ще трябва да си починете добре. Не се изкушавайте да влизате в приключения.

Козирог

През тази седмица ви очакват много успехи, свързани с финансовото ви положение. Бъдете устремени, но и умерени. Точната доза настоявате ще е тайната за вашия успех. В сряда ви предстои важна среща - подгответе се добре за нея. В четвъртък ще получите обнадеждаващи новини. В петък ви очаква любовно приключение. За необвързаните представители на знака то може да стане съдбовно. През почивните дни бъдете внимателни, ако излизате сред природата. Пазете от силното слънце и носете вода в себе си.

Водолей

Новата седмица ще ви даде много възможности в личен план. Това е добро време за промяна в личния ви живот. Сега е важно да не поглеждате назад. В сряда ще трябва да положите повече усилия и да се борите за интересите си. Бъдете неуморни в това да защитавате целите си. За да продължите успешно напред, се вслушайте в съвет на възрастен роднина, на когото имате пълно доверие. В четвъртък блестящите ви идеи могат да се сбъднат само с подкрепата на верни съмишленици. През почивните дни не се втурвайте към непознати места. Оставете експериментите за друго време.

Риби

Това е седмица, която ще ви предостави повече възможности. Сега ще имате шанса да промените условията на труд към по-добро, просто поемете инициативата навреме. Очаква ви успех в дейности, свързани с интелектуален труд. Бъдете по-настоятелни и инициативни. Важно е да не се срамувате от идеите си, каквито и да са те. Пътуванията сега ще ви се отразят изключително положително. Направете така, че поне веднъж в периода да смените обстановката. От страна на любимия ви човек ще имате пълна подкрепа за начинанията ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама