Зодиите, които са пристрастени към секса


Зодиите, които са пристрастени към секса
Снимка: iStock/Guliver

Всички обичаме ласките и милувките. Но докато за някои представители на Зодиака сексът не е най-важното, то други не могат без него. При тях забавленията в спалнята заемат толкова важна част от живота им, че са като пристрастени. Нека видим кои са зодиите, които не могат без секс.

Скорпион

Едва ли е изненада за някого, че започваме тази класация именно със зодия Скорпион. Все пак родените под този знак хора са изключително сексуални личности. Те са страстни, харизматични и ненаситни, когато се отнася до секс. Скорпионите обичат да задоволяват сексуалния си нагон, но и държат самите те да доставят неописуемо удоволствие на човека, който им прави компания в спалнята. Сексът с тази зодия е преживяване, което ще помните винаги, но за което може да ви е срам да разказвате.

Телец

Телците обожават да си похапват, както и да правят любов. Това са техните две най-големи слабости. За тях няма нищо по-хубаво от уикенд с домашни палачинки и много секс. Те обичат да редуват вкусната храна с ласките, а всеки, който е готов да им партнира в тези сладки начинания, е голям късметлия. Телецът ще се погрижи да задоволи всяко желание на своята половинка.

ДВОЙКИТЕ ЗОДИИ, КОИТО ПРАВЯТ НАЙ-СТРАСТЕН СЕКС

Овен

Овните също са много сексуални натури. Необуздани, властни и дори леко садистични, те се изживяват като истински господари в спалнята. Ако обичате партньорът ви да доминира над вас, ще изпитвате огромно вълнение в обятията на Овена. А повярвайте, той определено знае какво прави в леглото и трудно може да се насити на партньор, с който са на една вълна в секса и любовта.

Стрелец

Стрелците също са сред зодиите, пристрастени към секса. За тях можем да добавим още, че винаги са в настроение за креватни похождения. Те обичат вълненията, приключенията и експериментите. Винаги им е интересно да изпробват нови пози, както и нови еротични игри. Въображението им може да работи на пълни обороти, когато става дума за секс. Все ще намерят с какво да ви изненадат и впечатлят. С тях никога няма да ви е скучно в любовта.

КАК СЕ ЦЕЛУВА ВСЯКА ЗОДИЯ

Лъв

Лъвът също обича да прави любов и най-вече да получава удоволствие. Той не може да се насити на партньор, който знае как да го доведе до екстаз в спалнята. С такъв партньор дните ви ще са изпълнени с блаженство и похот. Но не забравяйте и че ще трябва много да се стараете, защото Лъвът може да изгуби интерес към вас, ако забележи, че не се раздавате на макс.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама