7 начина да се наслаждавате на връзка тип „приятели с екстри”


7 начина да се наслаждавате на връзка тип „приятели с екстри”
Снимка: iStock/Guliver

Тези сексуални връзки могат да бъдат трудни, притеснителни и често остават недоразбрани, особено ако сте романтици по душа. Но истината е, че и те имат своите позитиви, стига да имате достатъчно отворено съзнание. Ето как да се наслаждавате на приятелството „с екстри”.

1. Коментирайте основните правила, които устройват и двама ви

Здравите основи гарантират успех, затова не бъдете срамежливи по отношение на своите виждания и искания. Никой не обича да бъде наранен, така че ако това приключение не е нещо, на което смятате, че сте способни, защото се привързвате твърде лесно, не се поставяйте в тази ситуация. Не си струва и не е за всеки.

2. Бъдете внимателни с кого избирате връзката си

Не избирайте някой, когото познавате добре (например, дългогодишен приятел), защото това усложнява ситуацията с чувствата, общата компания, излизанията и т.н. И в никакъв случай не се съгласявайте да бъдете с някой, към когото изпитвате чувства.

НЕ Е НУЖНО ДА МУ ДАВАШ ОЩЕ ЕДИН ШАНС

3. Партньорът ви не трябва да участва във вашия социален живот

Той трябва да е там само когато имате нужда от него сексуално. Не го канете на вечеря с вашите съквартиранти, не правете планове с него във вторник следобед. Тези хора са предназначени да бъдат във вашия живот за кратък период от време, не разширявайте поканата и не ги въвеждайте в социалния си живот, защото тогава започвате да създавате спомени и е по-лесно чувствата да започнат да се развиват.

4. Не показвайте снимки или съобщения на приятелите си

Не искате вашите приятели да започват да казват неща от рода на „ау, толкова е сладък.“ Дори и вие да мислите така, ситуацията ще се влоши, когато хората около вас започнат да задават въпроси и да поставят под съмнение „правилата”.

5. Правете секс само с един „приятел с екстра”

Не е добре да комбинирате две паралелни връзки с едни и същи правила. В даден момент ще се наложи да избирате с кого да се видите и няма да е приятно.

6. Не преспивайте в апартаментите си

Спането просто прави нещата по-неудобни. Гушкането, смехът, филмите и яденето заедно са неща за романтичните връзки. Изгонете го или напуснете апартамента му веднага след „екшъна”.

7. Не е задължително винаги да сте там

Ако не сте в настроение за секс, тогава не е нужно. Това би трябвало да бъде връзка, основана само и единствено върху удоволствие и забавление, така че не е нужно да сте на разположение 24/7.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама