Най-посредствените любовници в зодиака


Най-посредствените любовници в зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите направиха класация на най-посредствените любовници в зодиака. Ето как изглежда тя.

Близнаци

Близнаците заслужено печелят първото място в този списък. Според астролозите представителите на този знак са много по-заинтересовани да отделят от ценното си време за себе си и за развитието си, отколкото за интимни моменти, прекарани с партньора.

Водолей

Тази зодия заслужено получава сребърен медал в класацията на за най-посредствените любовници. Това не означава, че те не се интересуват от интимните моменти. Но просто предпочитат да се забавляват навън, тъй като се опитват да поддържат активен начин на живот.

5 ГРУБИ ГРЕШКИ НА МЪЖЕТЕ В СЕКСА

Овен

На трето място в класацията са Овните. Хората от тази зодия просто са малко мързеливи и мислят преди всичко за себе си.

Стрелец

Стрелецът е още един знак от зодиака, който попада в тази класация. Причината е, че той просто предпочита да прекарва свободното си време по друг начин - например в компанията на приятели.

ИСТИНСКИТЕ ЖЕЛАНИЯ НА ЗОДИИТЕ В ЛЮБОВТА

Риби

За Рибите не може да се каже, че са лоши любовници. Но за тях интимните преживявания са въпрос на вдъхновение. Невъзможно е да ги заставите да направят нещо, което не желаят.

Везни

Представителите на този знак имат един сериозен недостатък - те са твърде суетни и напрегнати. Везните често допускат грешката да мислят за няколко неща едновременно. Това се отразява и на любовния им живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама