5 груби грешки на мъжете в секса


5 груби грешки на мъжете в секса
Снимка: iStock/Guliver

Сексуалният педагог и автор на книгата "Силата на забавния секс" Йоана Кешка коментира пред журналистката Катажина Бурда от Newsweek Polska какви грешки най-често правят мъжете в секса, без да осъзнават.

1. Бъркат порно и истински секс

Това е най-голямата грешка, която мъжете, особено младите, допускат: разглеждат порнофилмите като учебни помагала. В резултат на това се изненадват, че партньорката им не издава стонове на удоволствие от първата секунда на половия акт, не достига бързо до оргазъм и иска нещо повече от просто проникване. В края на краищата, в порнофилмите виждаме постановки с професионални актьори и актриси - те имат големи пениси, корекции по гърдите и вагините, това няма нищо общо с ежедневието и секса. Порното не е образователен материал, а еротичен инструмент, създаден за възбуждане.

21 ГРЕШКИ, КОИТО ЖЕНИТЕ ДОПУСКАТ ПРИ СЕКС

2. Правят само това, което искат

Изглежда невероятно, но рядко се случва мъжете да питат жената какво точно би искала да прави в леглото. Дори да направят това, те използват отговора избирателно, прилагайки само онези идеи, които се харесват на самите тях. Междувременно идеалният любовник трябва да се интересува от предпочитанията на партньорката си и от нейните еротични фантазии. Ако искате да ѝ угодите, тогава задайте въпрос и най-важното - чуйте отговора. Жените често мечтаят не за орален секс, насочен към задоволяване на партньора, а за масаж или стимулация на клитора.

3. Нямат представа как да започнат правилно

Как си представя прелюдията към секса средностатистическият мъж? Най-често той смята за достатъчно да движи пръста си във влагалището на жената, сякаш търси нещо там. Или пък да помачка малко гърдите ѝ, след което директно да премине към  "истинския" секс, тоест към половия акт. Добрият любовник се разпознава по това колко - освен проникване - е в състояние да предложи на партньорката си.

4. Те не знаят, че G-точката при жените е в… ухото

Ние, жените, обичаме, когато ни говорят за секс, когато любовникът ни нашепва сочни вулгарности в ухото ни. Междувременно мъжът по време на секс или остава лаконичен, или като цяло мълчи. Струва му се, че ако вече веднъж е казал на половинката си, че го възбужда, това е достатъчно. Но е съвсем различно! Мълчанието в леглото е враг на добрия секс.

3 СЕКС ПОЗИ ЗА НАСЛАДА НА КЛИТОРА И G-ТОЧКАТА

5. Отдават се на самолюбието си, не се грижат за жената

Ужасно неприятно е, когато мъжете се хвалят колко са добри в секса, колко са издръжливи, като често преувеличават, тъй като за тях е ужасно да ги възприемат за лоши любовници. Затова често отказват да изпълнят някои секс фантазии на жената, особено тези, включващи вибратор. Той обижда тяхното мъжко достойнство, тъй като се възприема за конкурент на пениса. Добрият любовник обаче вижда в секса забавление и не се страхува да опита нещо ново, за да угоди на партньорката си. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама