5 пози от Кама Сутра за оргазъм при жените


5 пози от Кама Сутра за оргазъм при жените
Снимка: iStock/Guliver

Кама Сутра е стара индийска книга, посветена на изкуството на любовта. Кама в превод значи "желание", а Сутра е "нишка". Тя включва много практически съвети, като е най-известна с различните секс пози, гарантиращи удоволствие на партньорите. Ето 5 от тях, с които жените лесно достигат до оргазъм.

G-сила

За да влезете в тази поза, първо легнете по гръб. Мъжът трябва да коленичи пред вас и да ви хване за глезените. След това трябва да ви вдигне във въздуха, докато достигне ъгъл, при който може да проникне във вас. За да му помогнете да ви държи стабилно, винаги можете да хванете бедрата му за баланс.

Индийска стойка на ръце

Тази поза може да се направи във всяко помещение, тъй като нямате нужда от легло. Застанете на четири крака, след което партньорът ви трябва да ви хване за бедрата и да ви помогне да повдигнете тялото си. След като сте във въздуха, можете да обвиете краката си около ръцете му, за да се стабилизирате.

4 ЗИМНИ СЕКС ПОЗИ, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ

Захват

Това е една от най-лесните позиции от Кама Сутра. Легнете комфортно по гръб, подвигнете бедрата си, обвийте краката си около партньора и подпрете стъпалата си на дупето му. За допълнително удобство можете да сложите възглавница под бедрата, за да добавите височина.

Делфин

Легнете по гръб, раменете ви трябва да са на пода, а мъжът да ви хване за дупето и да ви вдигне във въздуха. Поставете ръцете си върху бедрата му.

Индрани

Легнете по гръб и поставете коленете си върху гърдите. Мъжът трябва да коленичи и да проникне във вас. След това можете да мачкате дупето му, да го хванете за бедрата или сами да стимулирате клитора си. За да ви е по-комфортно, поставете възглавница под главата си за опора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама