4 „зимни” секс пози, които да пробвате още тази седмица


4 „зимни” секс пози, които да пробвате още тази седмица
Снимка: iStock/Guliver

Зимният секс е страхотен парадокс: Заседнали сте у дома с партньора, но е толкова студено, че не сте сигурни как да го направите, без да хванете хипотермия. И то не заради факта, че не можете да усилите парното или климатика, но просто последното нещо, което ви се иска да направите, е да съблечете дрехите си. Хубавото е, че приключенията между завивките (даже между юрганите) ще повишат настроението ви през тези тъмни зимни дни, когато лятото изглежда като далечен блян. Освен това, този вид активност ви кара да произвеждате повече антитела, които намаляват риска от настинка. Отворете обятия за малко хюга вибрации, ароматни свещи и… се впускайте в приключения с тези 4 супер уютни пози!

Мисионерска палатка

Мисионерската поза като цяло е недооценена! А през студените месеци дори само мисълта за любимия човек, в комбинация с пухкавата завивка, ни стопля душата. Можете дори да използвате ръцете си, за да държите одеялото към леглото. За допълнителна стимулация на клитора (а пък и за повече уют в любовната „бърлога”), поставете няколко възглавници под дупето си.

5 ФЛИРТ ТЕХНИКИ, С КОИТО ЩЕ СПЕЧЕЛИТЕ ВСЕКИ МЪЖ

Сгушена лъжица, но не съвсем

Легнете на една страна, партньорът ви зад вас. Дръпнете завивките и се увийте, преди да започнете да правите секс. Класическата поза е чудесен зимен вариант по редица причини, но най-очевидната е близостта й до гушкането. Кой не иска да бъде гушкан, когато навън температурата е около нулата? Друга готина вариация на тази позиция е вместо партньорът ви да лежи точно зад вас, пробвайте той да е под вас, а вие върху него с гръб върху корема му.

Мързелива каубойка

Нека бъдем реалисти - каубойката е изтощителна поза, меко казано. Добре, направо си е кардио тренировка. За да го направите по-лесно (и по-топло), опитайте тази алтернатива. Вместо да седите, легнете върху партньора си, поставяйки лакти от двете страни на главата му. Ще можете да зададете темпото и да привлечете толкова внимание към клитора, колкото искате. В крайна сметка, плъзгането е много по-добро от подскачането.

Увит лотос

Лотосът е много интимна секс поза, идеална за онези хладни нощи, когато искате да останете на топло с партньора си. За да правите лотос, партньорът ви трябва да седне, а вие в скута му, лице в лице. Преди да седнете, вземете одеялото и го увийте около себе си. Освен това дълбоките целувки, които тази позиция позволява, са супер секси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама