Двойките зодии, които правят най-страстен секс


Двойките зодии, които правят най-страстен секс
Снимка: iStock/Guliver

В последно време се забелязва повишен интерес към хороскопите за съвместимост, което е разбираемо. Хубаво е да знаете предварително какво да очаквате от връзката със сродна душа. Кои зодии си подхождат в леглото.

Овен и Риби

Овенът трябва да бъде заинтригуван. Рибите в любовното ложе могат да осигурят това благодарение на естествената си проницателност и нежност. Рибите като приведат своя плам и темперамент в действие, ще помогнат на партньора си да прекрачи сдържаността си, превръщайки сексуалните си фантазии в реалност.

Този съюз може да се нарече почти идеален, при условие че напористият Овен не е критичен за уязвимостта на Рибите. Ако се справят с това, тогава и двамата могат да се насладят на връзката, както под формата на романтика, така и на брак.

Телец и Козирог

Съвместимостта в тази двойка се основава на сходството на темпераментите. И двамата в леглото предпочита да се откажат от експериментите.

Отвън изглежда, че в сексуалните отношения на тази двойка няма място за бурна страст и романтика.

8 ИЗДАЙНИЧЕСКИ ЗНАКА, ЧЕ Е ДОБЪР ЛЮБОВНИК

Рак и Лъв

Влюбеният Лъв проявява великодушие и щедрост, а в леглото. Този представител на зодиакалния кръг е невероятно чувствен и затова в неговите "лапи" вечно съмнителният Рак изпитва приливи на оптимизъм.

В същото време Ракът показва своята естествена мекота и съобразителност и без никакви проблеми признава лидерството на партньора си, от което се нуждае Лъва.

Дева и Скорпион

Тази двойка е съвместима в различни области, включително в интимните отношения. Девата, отличаваща се с естествена сдържаност, под влиянието на темпераментната Скорпион има реален шанс да разкрие сексуалния си потенциал.

Сексуалната харизма на Скорпиона буквално пленява Дева, която не е в състояние да устои, въпреки искреното недоумение от страстта на партньора и желанието да постави секса на преден план. Щастието е възможно при две условия: Девата да направи компромис, а Скорпионът да покаже такт.

ПОЗАТА, КОЯТО ГАРАНТИРА ОРГАЗЪМ ПРИ ЖЕНИТЕ

Везни и Стрелец

Везните със своята изтънченост няма да скучаят в компанията на авантюрист Стрелец. Сексуалната съвместимост на тази двойка е завидна.

Везните са възхитени от огнения темперамент на Стрелеца, който е умиротворен в обятията на спокоен партньор. И двамата знаят какви граници не трябва да прекрачват и са чувствителни към настроението на другия, така че и двамата са невероятно добри в леглото, а връзката е необичайно хармонична.

Водолей и Близнаци

Друг пример за идеалната сексуална съвместимост на зодиакалните знаци, основаваща се на  неуморимост, емоционалност и готовност за експерименти.

И двамата не си оказват натиск, не се уморяват с прекалена ревност и уважават свободата на избора. Ако има разногласия, тогава двойката предпочита да изпуска пара в леглото, давайки отдушник на натрупаните емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама