Двойките зодии, които правят най-страстен секс


Двойките зодии, които правят най-страстен секс
Снимка: iStock/Guliver

В последно време се забелязва повишен интерес към хороскопите за съвместимост, което е разбираемо. Хубаво е да знаете предварително какво да очаквате от връзката със сродна душа. Кои зодии си подхождат в леглото.

Овен и Риби

Овенът трябва да бъде заинтригуван. Рибите в любовното ложе могат да осигурят това благодарение на естествената си проницателност и нежност. Рибите като приведат своя плам и темперамент в действие, ще помогнат на партньора си да прекрачи сдържаността си, превръщайки сексуалните си фантазии в реалност.

Този съюз може да се нарече почти идеален, при условие че напористият Овен не е критичен за уязвимостта на Рибите. Ако се справят с това, тогава и двамата могат да се насладят на връзката, както под формата на романтика, така и на брак.

Телец и Козирог

Съвместимостта в тази двойка се основава на сходството на темпераментите. И двамата в леглото предпочита да се откажат от експериментите.

Отвън изглежда, че в сексуалните отношения на тази двойка няма място за бурна страст и романтика.

8 ИЗДАЙНИЧЕСКИ ЗНАКА, ЧЕ Е ДОБЪР ЛЮБОВНИК

Рак и Лъв

Влюбеният Лъв проявява великодушие и щедрост, а в леглото. Този представител на зодиакалния кръг е невероятно чувствен и затова в неговите "лапи" вечно съмнителният Рак изпитва приливи на оптимизъм.

В същото време Ракът показва своята естествена мекота и съобразителност и без никакви проблеми признава лидерството на партньора си, от което се нуждае Лъва.

Дева и Скорпион

Тази двойка е съвместима в различни области, включително в интимните отношения. Девата, отличаваща се с естествена сдържаност, под влиянието на темпераментната Скорпион има реален шанс да разкрие сексуалния си потенциал.

Сексуалната харизма на Скорпиона буквално пленява Дева, която не е в състояние да устои, въпреки искреното недоумение от страстта на партньора и желанието да постави секса на преден план. Щастието е възможно при две условия: Девата да направи компромис, а Скорпионът да покаже такт.

ПОЗАТА, КОЯТО ГАРАНТИРА ОРГАЗЪМ ПРИ ЖЕНИТЕ

Везни и Стрелец

Везните със своята изтънченост няма да скучаят в компанията на авантюрист Стрелец. Сексуалната съвместимост на тази двойка е завидна.

Везните са възхитени от огнения темперамент на Стрелеца, който е умиротворен в обятията на спокоен партньор. И двамата знаят какви граници не трябва да прекрачват и са чувствителни към настроението на другия, така че и двамата са невероятно добри в леглото, а връзката е необичайно хармонична.

Водолей и Близнаци

Друг пример за идеалната сексуална съвместимост на зодиакалните знаци, основаваща се на  неуморимост, емоционалност и готовност за експерименти.

И двамата не си оказват натиск, не се уморяват с прекалена ревност и уважават свободата на избора. Ако има разногласия, тогава двойката предпочита да изпуска пара в леглото, давайки отдушник на натрупаните емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама