Седмичен хороскоп за 26 април - 2 май


Седмичен хороскоп за 26 април - 2 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В понеделник ще може да се ориентирате бързо в ситуацията. Това ще ви даде предимство през следващите дни - вторник и сряда. В четвъртък не оставайте да лежите на стари лаври. В петък ще трябва да се постараете сериозно, за да възвърнете нечие доверие. Това няма да стане лесно - въоръжете се с търпение. В почивните дни отворете съзнанието си към нови неща.

Телец

През тази седмицата късметът ще е на ваша страна. Помислете добре как да не го пропилеете. Във вторник всичко, за което сте мечтали, може да бъде ваше с минимално усилие. В четвъртък не се подавайте на изкушението да се включите в пиперлива интрига. В петък ще може да си отдъхнете от всички притеснения. В почивните дни потърсете нови начини за забавление.

Близнаци

През тази седмица ще трябва да преодолеете някои препятствия. Те ще са напълно по силите ви, въпреки че може и да ви уплашат. Абстрахирайте се от притесненията си и действайте смело. Ако постъпите правилно, още в четвъртък ще имате своя първи положителен резултат. В петък не се изкушавайте да използвате нечестни методи, за да изпреварите някого. В почивните дни си осигурете спокойствие и осъществяване на начина, по който искате да прекарате дните.

В КАКВО Е НАЙ-ДОБРА ВСЯКА ЗОДИЯ

Рак

Тази седмица ще имате много поводи да поправите някои неща. Разбира се, може и да не го направите, но със сигурност по-късно ще съжалявате за пропуснатите възможности. В сряда очаквайте добри новини, в четвъртък не предизвиквайте търпението на партньора си. В петък ще имате шанс да се реванширате към вашия партньор. Не отлагайте повече. В почивните дни покажете любовта си.

Лъв

През новата седмица ще може да се отдадете на мечти. Ще имате 1-2 свободни дни, в които ще може да го карате по-леко. В сряда обаче ще трябва да засилите активността. В четвъртък от вас ще се очаква своеобразен отчет. В петък не бъдете прекалено дребнави. Това може да се обърне срещу вас. В почивните дни не пропускайте да се видите с приятели и да се отървете от работното напрежение.

Дева

През тази седмица не се колебайте да търсите разнообразието. Помислете дали няма друг начин, по който да оптимизирате дейността си. В сряда очаквайте интересно бизнес предложение. В четвъртък е добър ден за романтични преживявания. В петък помислете дали да не заминете някъде за няколко дни. В почивните дни не се отнасяйте пренебрежително към предложение на вашата половинка.

Везни

Това е седмица, в която да се обърнете към старите и забравени неща от вашия живот, които ви липсват. Сега е много важно да възродите ценни връзки. Може би точно те са нещото, което толкова ви е липсвало. В сряда или четвъртък не отказвайте покани за срещи. В петък помислете добре върху графика си за следващата седмица. През почивните дни отделете време за спортуване и раздвижване.

ТАЙНИТЕ МЕЧТИ НА ЖЕНИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Скорпион

През тази седмица се опитайте да бъдете нови. Време е да оставите в миналото старите прийоми. Вторник е добър ден за формирането на нови навици и сбогуване със старите. В четвъртък помислете дали да не се обадите на приятел, с когото не сте се разделили по най-добрия начин. В петък се опитайте да се отърсите от всички отрицателни мисли. В почивните дни ви очаква вълнуващо приключение с верни приятели.

Стрелец

Новата седмица ще даде нов старт за представителите на вашия знак. В живота ви ще навлязат повече мъдрост и търпение. Оставили сте зад себе си тежки и обиди и смело продължавате напред. Четвъртък ще ви предложи сериозно изкушение. Бъдете силни и не се подавайте. В петък ще може да се отърсите от голям страх. В почивните дни намерете време да се докоснете до нещо, свързано с изкуството.

Козирог

Тази седмица ще бъде изключително успешна за бизнеса ви. Не пропускайте участие в нито една възможност за преговори. В сряда може да бъде вашият звезден час. В петък не се колебайте да потърсите помощ от приятели. В събота и неделя направете така, че дните ви да бъдат празник - за вас и любимите ви хора. Очакват ви много и искрени чудеса.

Водолей

През тази седмица ще бъдете на върха на вълната. Добре е да направите усилия да се задържите повече на нея. Не подценявайте противниците си във вторник. В сряда бъдете готови за словесна битка. В четвъртък помислете, преди да дадете пари назаем - най-добре не го правете. В петък следвайте стриктно инструкциите при изпълнението на важна задача. В почивните дни ще може да се насладите на хармонията вътре във вас.

Риби

Тази седмица ще може да се успокоите относно ваше притеснение. Бъдете по-напористи във вторник. В сряда не давайте воля на емоциите си - това може да ви навреди. В четвъртък ви очаква изненада и много приятен момент от страна на половинката ви. В петък помислете за плановете си през лятото. В почивните дни ще имате свободата да се изразите, да откриете нещо ново за себе си. Очакват ви и нови приятелства.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама