Седмичен хороскоп за 27 април - 3 май


Седмичен хороскоп за 27 април - 3 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица очаквайте изненади. Повечето от тях ще са приятни, а другите също могат да бъдат такива - зависи с какви очи ще погледнете на тях. Бъдете уверени в успеха си и той със сигурност ще ви съпроводи. В средата на периода обърнете повече внимание на важно приятелство. Сега ще трябва да покажете съпричастност. През почивните дни не оставайте на едно място. С колело или крака наваксайте движението, от което бяхте лишени през последните седмици.

Телец

Тази седмица ви е дадена, за да станете по-добри. Това се отнася за всички сфери на живота. Моментът е подходящ за започването на образователен курс. В личен план не бъдете много придирчиви. В един момент и към вас може да бъдат предявени претенции, които да не ви доставят особено удоволствие. Не забравяйте, че времето не е подходящо за смяна на работата или прекъсване на любовна връзка.

Близнаци

През тази седмица не си позволявайте да развалите отношенията си със стар приятел. Всеки има своите тежки моменти и не винаги успява да реагира подобаващо. В средата на периода очаквайте добра новина, свързана с работата ви. Сега е важно да сте във форма, за да оправдаете гласуваното ви доверие. Време е да започнете да се грижите по-отговорно за тялото си, като не пренебрегвате физическите упражнения (идеи за тренировки ТУК).

Рак

През тази седмица към вас ще бъде заявено доверие и ще ви бъде поверено изпълнението на много отговорна задача. Напълно логично след тези събития се очаква сериозен прилив на средства в портфейла ви. Освен служебните амбиции ще може да удовлетворите и свои материални потребности. Вие сами преценете дали пък да не спестите някой лев. През почивните дни може да поглезите половинката си с мил и романтичен подарък.

Лъв

Седмицата обещава засилването на позициите ви и постигането на стабилност в почти всички житейски сфери. Най-голяма сигурност ще имате в професионалната област, въпреки малките препятствия, които ще превземете с лекота. Може да ви се наложи да претърпите и някои лишения, но по този начин само ще калите личността си. Не пренебрегвайте нуждите на ваши роднини, които се нуждаят от помощ и подкрепа. Именно вие ще трябва да им подадете ръка, въпреки че това може да промени някои ваши планове.

Дева

През тази седмица ще имате възможността да проявите вашите умения за дипломатичност и способност да разбирате другите. Помнете, обаче, че е задължително да се придържате към истината и действителността, и че всяко украсяване на събитията няма да ви донесе полза. Освен това съдбата ви дава възможност да поправите свои грешки. Не пропускайте този шанс, малцина го имат. Колкото и да поставяте своя интерес над останалите, сега е моментът да се погрижите за някого, който не притежава необходимата сила за защита и да го закриляте.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама