Седмичен хороскоп за 7-13 октомври


Седмичен хороскоп за 7-13 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица съдбата ще изпробва вашата издържливост. В понеделник и вторник ще се наложи да преодолеете някои препятствия. Възможно е към вас да бъдат предявени сериозни претенции. В сряда и четвъртък не се страхувайте от промени. През почивните дни обърнете внимание на вашето саморазвитие. Всички действия, насочени към повишаването на образованието ви, ще бъдат успешни.

Телец

Това е седмица, в която да наблегнете на професионалната част от вашия живот. През първите дни на периода преговорите с деловите партньори ще бъдат изключително успешни. Сряда и четвъртък са успешни дни за уреждането на личните ви отношения. Ако трябва, посветете и почивните дни на отношенията с партньора.

Близнаци

През тази седмица е добре да се придържате към златната среда във всичко. Не прибързвайте в нищо и нещата ще се развият по най-добрия за вас начин. В сряда е добре да завършите нещо старо. Не отлагайте решаването на личните проблеми и скоро ще получите страхотни новини. Ще останете доволни от творческите си идеи, които започват да се реализират.

Рак

През тази седмица обърнете внимание на естествените неща. Много е важно сега да сте истински и добри. Във вторник пътуванията може да ви донесат допълнителни доходи. В сряда и четвъртък си позволете повече романтика. Изненадайте партньора си. Не забравяйте, че любовта е най-важна. Помислете как може да повишите имунитета си преди зимата.

Лъв

Това, към което се стремите, може да е обратното на това, от което се нуждаете в действителност. Не се поддавайте на това разрушително желание - подобни дейности не се отразяват по най-добрия начин на характера и благополучието. Повярвайте, има много по-рационални и честни начини да решите проблемите си - не за сметка на другите. В събота си струва една добра почивка.

Дева

Тази седмица бъдете по-умерени на работното място. Оставете емоциите и погледнете фактите такива, каквито са. Нещата са доста благоприятни за вас и не е нужно да се изхвърляте толкова много. Личният ви живот има нужда от внимание. Уговорете си срещи с приятели, от петък вечерта до неделя не оставайте време, в което да сте сами.

Везни

През тази седмица поставете себе си и своите интереси на първо място без абсолютно никакви угризения. В средата на периода може да получите обаждане от човек, за когото почти сте забравили. Не е нужно да бъдете отмъстителни, но не оставайте длъжни. В четвъртък ви очакват добри новини, придружени с изненада. В събота и неделя не прибързвайте с решение, свързано с личния ви живот.

Скорпион

Тази седмица спокойно може да действате в посока на обновяване на живота си. Направете промяна във всяка област, за която се сетите и изпитвате желание. Може смело да сменяте цвета на косата си, стаята, каквото ви хрумне. Идеи няма да ви липсват и намерете верни приятели, които да ви помогнат в замисленото. Не позволявайте да ви разколебаят, но може да се вслушате в някой добросъвестен съвет.

Стрелец

През тази седмица ще се наложи да се постараете. Имате много дела, които чакат да бъдат довършени. Не си и помисляйте да отложите нещо, започнато за следващата седмица. Рискувате да попаднете в омагьосан кръг. Не губете и време да мислите начини как да се измъкнете от някое задължение. Просто няма да се получи. Шансът ви за успех е сериозен, но няма да падне от небето. Във вторник нервите ви може да не издържат, но не се подавайте на тази слабост. През почивните дни обърнете внимание на вашите по-възрастни роднини.

Козирог

Това е седмица, в която да не дърпате дявола за опашката. Сега не е добро време за инициативи и напразни опити. Работете върху това да запазите статуквото си. Стабилността е целта, която да преследвате неуморно. В личен план внимавайте с думите. Нанесена обида може да се помни дълго и да остави дълбоки рани. В здравословно отношение не игнорирайте малки болежки, особено ако сте пропуснали годишния си профилактичен преглед.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА КОЗИРОГ!

Водолей

Тази седмица е добре да си направите някои изводи. В работата, за личния живот, приятелствата. Теглете смело чертата и не оставяйте това, което вече не работи, тегли ви назад или ви потиска по един или друг начин. Не се подавайте на съжалението – то никога не е било добър съветник. Сега ще може да бъдете себе си и ще имате много повече време за истински важните неща в живота ви. Благоприятният ефект от всичко това ще усетите още в петък. През почивните дни заминете извън града с любимия човек.

Риби

Това е седмица, в която не бива да пропускате благоприятните възможности за развитието ви. Изберете дейности, които са на сърцето ви. Не изневерявайте на принципите си и на желанието за това как да прекарвате времето си. В личен план не се страхувайте да дадете повече, отколкото искат. През почивните дни посетете непознато място, което да ви отмори с красотата си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама