Седмичен хороскоп за 8 - 14 април


Седмичен хороскоп за 8 - 14 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица може да намерите нещо старо. Радостта ще е голяма, както и урокът, че не всичко е загубено. Потърсете и себе или по-точно това, което сте си мислили, че никога вече няма да бъдете. В средата на седмицата се опитайте да възобновите занемарени отношения. От това може само да спечелите. Почивните дни не правете компромиси с желанията си. Отделете и малко време да планирате важните дела за следващата седмица.

Телец

Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да се преборите с емоциите си. Каквито и да са те - със сигурност няма да ви помогнат в работата. Имате прекалено важни задачи, където единствено разумът и рационалното мислене ще ви помогнат. В средата на седмицата не правете компромиси с личния си живот. Имате право да го подредите така, както желаете. През почивните дни очаквайте покана за приятно пътуване сред природата.

Близнаци

Това е седмица, в която трябва да дадете всичко от себе си. Имате важни срокове, а дори обстоятелствата да не ви притискат е добре да не бавите нищо започнато. Вероятността нещата да се случат от само себе си е малка. Сега е необходимо вашето активно участие във всяка една сфера. В края на седмицата ви очаква добра новина, свързана със семейството ви. През почивните дни потърсете утеха сред природата.

Рак

През тази седмица не търсете съвети за личния си живот от приятели. Никой не знае как точно стои ситуацията в интимния ви свят и вместо да изпишете вежди, може да избодете очи. Най-добре изчакайте преди да предприемате кардинални мерки. Проявеното търпение ще бъде възнаградено. През почивните дни ще трябва да жертвате от времето си за ремонтни дейности по дома или помощ на ваши близки.

Лъв

През тази седмица вашите ресурси ще са на изчерпване. Сега е време, в което може да се доверите на доказани приятели и колеги. Оставете инициативата на тях, а вие се заемете с по-свободната и творческа част от нещата. Ако е възможно, съкратете работната седмица или поне си тръгвайте малко по-рано. През почивните дни се отдалечете възможно най-много от обичайното. Сънят ще е ваш първи приятел за възстановяване на силите и вдъхновението.

Дева

През тази седмица не се колебайте да се доверите на интуицията си и първото усещане за нещата. Няма смисъл да рискувате или да губите време за проверка дали нещо е полезно или не за вас. Рутинните ви задачи ще са достатъчно много, за да имате време за странична дейност. Не позволявайте да ви се оказва натиск. В личен план ще бъдете щастливи и ще имате своя пристан след тежкия работен ден.

Везни

Това седмица, в която е добре да се вглеждате в невидимите неща и да се вслушвате в тишината. Очевидното не винаги е достатъчно. Вие безпогрешно може да отгатвате неистината, но сега трябва да научите повече. Дайте си достатъчно време за размисъл и не позволявайте да ви пришпорват. През почивните дни може да ви се наложи да поработите върху спешна задача.

Скорпион

Това е седмица, в която ще учудите околните с активността си. Сега няма да се спирате пред нищо и ще си осигурите сериозно предимство пред останалите. Енергията ви ще е в излишък така че не пропускайте момента. В личен план половинката ви може да се почувства пренебрегната. Споделете успехите с него или нея. Почивните дни изпълнете с романтика и интересни забавления, за да наваксате пропуснатото време за личен живот.

Стрелец

Това е седмица за промяна. Сега е време да се разделите с всички методи, които сте използвали до момента и не са ви дали необходимата ефективност. Не се страхувайте да бъдете различни, това може да ви е само от полза, особено ако промяната включва раздяла с някои ваши вредни навици. Времето е чудесно за започването на активна физическа дейност. През почивните дни се обадете или посетете роднините си.

Козирог

През тази седмица ще сте в плен на преследването на ваши дълбоко лични желания. В това няма нищо лошо стига да е в нормални граници. В средата на седмицата ще е добре да разнообразите дейността си, за да не се увлечете прекалено много. Помислете за вашите близки и това как бихте могли да прекарате градивно времето с тях. Почивните дни са добро време за дейности, които да върнат усещането за взаимност в семейството.

Водолей

Това е седмица, в която ще имате възможността да проявите своите качества. Сега не е време за проява на скромност. Опитайте се да участвате във всички дейности, в които бихте могли да се проявите. Здравето ви се нуждае от вашата подкрепа, затова не пренебрегвайте качествената храна и физическите упражнения. В личен план не пришпорвайте нещата - всичко ще се случи, когато му дойде времето.

Риби

Това е седмица, в която ще се наложи да мобилизирате всичките си сили. Много е важно да не се отпускате. Повечето часове сън ще ви помогнат неимоверно и ако си ги осигурите, може и да не усетите натоварването. Грижете се за добрия си физически тонус, от него зависи и психическото ви състояние. Не се подавайте на меланхолия, щом усетите, че ви обзема - станете и излезте навън или направете леки упражнения у дома. Почивните дни ще са интересни и с разнообразни преживявания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама