4 компромиса във връзките, които силната жена не прави


4 компромиса във връзките, които силната жена не прави
Снимка: iStock/Guliver

Силните жени са онези представителки на нежния пол, които никога няма да видите със сведена глава. Дори изправени пред трудности те винаги гледат напред, вярват в собствените си умения и себе си и не допускат нещо да промени това. Често всяка една жена е готова на какво ли не с цел да спаси връзката си. Не и силната жена. Тя винаги е готова да напусне една връзка, която не и дава онова, от което има нужда.

По този начин тя дава и пример, от които много жени трябва да се поучат, ако искат да създадат хармонични и щастливи отношения с мъж. Не бъдете готови да залагате всичко и с цената на какво ли не. Ако все пак го правите ето  4 неща, вдъхновени от онези силни и независими жени,  които ще ви помогнат да не стигате до крайности.


1. Досадно натрапчиво поведение

Този тип поведение определено не действа добре на връзката. Доста от мъжете го приемат като поведение на истинската любов, но в повечето случаи то е просто егоистично и обсебващо. В крайна сметка, личната свобода трябва да присъства и във връзката. Затова, ако той е много обсебващ, обсъдете проблема или просто си тръгнете.

2. Компромис свързан с кариерата

Силната жена никога няма да допусне един мъж да се меси в кариерата и, тя е наясно, че за да успее трябва да бъде независима. Всяка една жена би пренебрегнала кариерата си за да остане предана на своя любим, но никой мъж пък няма да допусне да жертва кариерата си заради жена. Именно затова силната жена не допуска компромиси в това отношение за нищо на света.

3. Правила нежелани от силната жена

Много хора си мислят, че могат да властват над жената и, че тя трябва да спазва поставени от тях правила. Силната жена няма как да позволи подобно примирение и манипулация. Тя живее по своите собствени правила и се обгражда само с хора, които я приемат такава, каквато е, без да се опитват да я променят.

4. Притежанието

Когато някой си помисли, че може да те притежава, рано или късно нещата между вас ще приключат. Това е чувство за собственост, което силната жена не толерира. Тя държи на свободата си и очаква същото от човека до нея. Никога не би си позволила  да го ограничава, затова и не иска да бъде ограничавана. В противен случай просто ще си тръгне.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама