Седмичен хороскоп за 9-15 ноември


Седмичен хороскоп за 9-15 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Времето е назряло за решителни действия и важна промяна. В понеделник е препоръчително да се отървете от товара на дребни нерешени проблеми. В сряда намалете натоварването до минимум, не организирайте важни срещи. В края на седмицата пред вас ще се отворят перспективи и възможности, които ще допринесат за покоряването на нови професионални върхове. В петък, ако е необходимо, можете да разчитате на подкрепата на приятелите си. Опитайте се да останете балансирани и да не бъдете дребнави през почивните дни.

Телец

През новата седмица би било добре да научите нещо ново. Не поставяйте ограничения на възможностите си. Във вторник и сряда не се опитвайте да влияете на другите, оставете ги да бъдат себе си. В четвъртък и петък се съсредоточете върху бизнес проекти, битови задачи и кратки пътувания. В петък ще имате шанс да осъществите сериозен напредък в професионално отношение и да си осигурите предимство пред конкурентите. Ако успеете - почивните дни посветете на празнуване на постигнатия успех.

Близнаци

Седмицата е благоприятна в много отношения. Заветните ви планове и идеи започват да се сбъдват. В сряда просто тръгнете по течението и се насладете на малките удоволствия - разхождайте се, четете, разговаряйте, ходете на срещи. Точно сега ще получите шанса да разберете, че наистина сте обичани. В петък насочете енергията си към постигане на хармония. Научете се да слушате, чувате и четете между редовете. В събота ще получите информация, която ви позволява да промените много неща в живота си. Неделя е чудесен ден за пътуване сред природата. Особено в добра компания.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА НОЕМВРИ 2020

Рак

Новата седмица ще ви предостави шанса да създадете солидна основа за по-нататъшни постижения в работата ви. Това ще стане благодарение на проява на творчество от ваша страна. Успехът ще се основава на вашата коректност и почтеност. В сряда не позволявайте на хората около вас да ви манипулират, не правете безкрайни компромиси. В петък контролирайте емоциите и думите си. Не давайте воля на раздразнението. През почивните дни си струва да следвате правилото "доверете се, но проверете", особено що се отнася до личните отношения.

Лъв

Тази седмица може да се чувствате свободни да започнете нова работа или трудна задача, особено ако това обещава добра печалба. Не бива обаче да споделяте бизнес плановете си с никого. На работа се опитайте да не привличате много вниманието върху себе си. Сега е важно да имате възможност да работите на спокойствие. С мъдрост и сдържаност можете успешно да се справите с голямо разнообразие от домакински и семейни предизвикателства. През уикенда не се поддавайте на емоциите и не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликтна ситуация.

Дева

Тази седмица не бива да се превръщате в отшелник, въпреки настроението ви, което ще иска усамотяване. Точно сега е важно да общувате с различни хора. В сряда ви предстои активна комуникация, срещи и преговори. Със съвсем малко усилие те ще са успешни. В четвъртък може да си позволите малко повече свобода в работата. В петък не хабете нервите си, като се впуснете да защитавате кауза, която не познавате добре. През почивните дни се пазете от разрушителни чувства и емоции.

Везни

По-добре е да спрете своите кариерни стремежи тази седмица, не се опитвайте да щурмувате нови граници, това едва ли ще бъде увенчано с успех. По-добре е да посветите тази седмица на почивка или да правите това, което обичате. Понеделник и вторник ще ви поставят пред избор - ще трябва да определите ясно позицията си в професионалната сфера или в личния си живот. В петък ще можете да се справите с почти всичко, без да полагате твърде много усилия за това. Слушайте приятелски съвет през уикенда, ще бъде много навреме.

ЗОДИИТЕ С НАЙ-МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ НОЕМВРИ

Скорпион

Седмицата обещава да бъде изключително активна и позитивна. Ще има много да се направи в личен и в професионален план. Сега е много важно да не изграждате стена между себе си и света. Сега е важно да сте съпричастни към проблемите, които вълнуват половинката ви. Не я оставяйте да се оправя сама. Онези представители на знака, които се занимават с технологии и социални проекти, ще имат силна седмица. Ако имате семейни или служебни проблеми, побързайте да ги уредите, без да отлагате. През почивните дни близките могат да се обърнат към вас за помощ. Опитайте се да не ги разочаровате, ако е възможно.

Стрелец

Това е седмица, в която да отстоявате мнението си и да го защитите по възможно най-достойния начин. Ако имате достатъчно търпение и мъдрост - няма да има непреодолимо препятствие за вас. Периодът ще е успешен за работа с информация, документи и база данни. Четвъртък ще ви донесе добра и важна новина, която ще предопредели развоя на събитията през идните дни. През уикенда не откликвайте на молба за помощ - ще имате нужда от пълноценна почивка.

Козирог

Това е седмица, която може да ви завари с понижен тонус. Сега е противопоказно да се отдавате на спомени, особено тъжните от тях и на съжаления за миналото. Насилете се да погледнете напред. Още във вторник усилията ви ще бъдат възнаградени, като бъдете поканени да участвате в сериозен проект. Като цяло бъдете смели, дори в отношенията с онези, които ви създават всякакви неприятности. Това е време, в което да се откажете от съмненията и несигурността и смело да продължите напред към целта си.

Водолей

Това е седмица, в която да покажете, че сте способни на продължително сериозно отношение към служебните ви задачи. Доброто настроение е хубаво нещо, но прекалената му проява сега ще е неуместна. Вторник обещава раждането на нови идеи и обмислянето на тяхната реализация. В сряда можете да разчитате на помощта на приятели във връзка с разрешаването на битов проблем. Препоръчително е да не планирате важни неща за четвъртък. В петък са възможни обещаващи предложения, свързани с бизнес проекти. През уикенда намерете време за дълга разходка сред природата. Не подценявайте застудяването на времето.

Риби

Новата седмица ще ви донесе невероятен прилив на енергия. Ако в последно време сте се заседяли, сега ще искате да изпълните дните си с физическа активност. Не потушавайте това желание, но все пак бъдете внимателни, за да не си докарате някоя травма. Във вторник пестете нервите и силите си - тогава не поемайте няколко задачи едновременно. На работното място са вероятни промени към по-добро. Ще се появят нови възможности за професионален растеж и укрепване на материалното благосъстояние. Опитайте се да не превръщате енергията си в сляпо самочувствие. През почивните дни ще е необходимо да да проявите такт и толерантност при решаването на семеен проблем.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама