Седмичен хороскоп за дните 8-14 август


Седмичен хороскоп за дните 8-14 август

Тази седмица зодиите ще трябва да вземат някои много важни решения и то за кратко време. Такива решения се премислят внимателно, но понякога животът те поставя пред дилемата "сега или никога". В такива случаи човек винаги разбира какво иска, без да е нужно много мислене. Така че - действайте!

Овен

През тази седмица най-важното за вас ще бъде самоконтролът. Народът е казал седем пъти мери – един път режи. Спомняйте си тези думи по-често. В понеделник не се опитвайте на всяка цена да докажете правотата си пред околните. Звездите ви препоръчват да се откажете и да отстъпите за известно време. Много скоро ще стане ясно, чие мнение е било по-точно и близо до истината. Във вторник се пазете от екстремни преживявания и не опитвайте нищо ново. Четвъртък ще ви донесе спокойствие, в което ще си дадете сметка за това кое наистина е важно в живота ви. мероприятие. В петък ви очаква важно събитие, затова не се отпускайте до края на работния ден.

Телец

В началото на седмицата са възможни вълнения и сериозни въпроси за решаване, които може да ви изтощят сериозно. Във вторник ваш колега ще се опита да подложи на изпитание силата на характера ви. Не му позволявайте да остане разочарован във вярата му колко сте силни. В четвъртък напрежението ще спадне всички облаци ще се разсеят и ще се покаже нежно стоплящо слънце. Просто трябва да се въоръжите с търпение и да вярвате в собствените сили и късмет. Петък няма да е толкова спокоен, колкото ви се иска, но за сметка на това през почивните са възможни положителни промени в личния живот, нови срещи и интересни пътувания. Самотните представители на знака може да имат интересно запознанство.

Близнаци

През тази седмица нищо няма да ви попречи да покажете и направите крачка напред в постигането на амбициите си. Въпреки това прекалената самоувереност не е за препоръчване, освен това не се хвърляйте с всички сили, защото ще ви трябват и за останалите дни. Дългосрочните планове и желанието за израстване в кариерата са просто необходими, в противен случай ви очакват застой и скука. Бъдете внимателни и не бъдете прекалено взискателни към себе си и околните. В сряда се постарайте да...

... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама