Седмичен любовен хороскоп за 1-5 април 2024


Седмичен любовен хороскоп за 1-5 април 2024
Снимка: iStock

Ето какво могат да очакват всички зодии в любовен план за 1-5 април 2024.

Овен

Възможно е да се появи трети човек, дори приятел или роднина, който да се опита да наруши хармонията, която толкова дълго се опитвахте да постигнете във връзката си. Не се поддавайте на манипулации и не приемайте всеки съвет за чиста монета.

Телец

Седмицата няма да е най-успешната в любовно отношение. Телци ще се чувстват объркани, сякаш са попаднали на грешното място в неподходящ момент.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 1 - 7 април 2024

Близнаци

Тази седмица любовният ви живот ще се развива не по начина, по който сте се надявали. И най-дребната ситуация има шанс да прерасне в яростен спор, който да остави във вас чувство на несигурност.

Рак

Парични проблеми заплашват щастието и на Раците. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пикник сред природата, събиране с приятели и настолни игри.

Лъв

Лъвове, имате твърде много семейни задължения, за които едва смогвате да се погрижите. Не се притеснявайте да помолите за помощ, ако видите, че сте на края на силите си.

Дева

Някакво съмнение, което се е загнездило у вас, може да застраши страстта в отношенията ви тази седмица. Възможно е умът ви да е ангажиран с роднина или сложна семейна ситуация, която не ви дава мира.

Везни

Както се казва - "мерете си приказките", защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите, е леко да се дистанцирате емоционално, за да не позволявате на най-дребното нещо да взима превес.

Скорпион

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Вижте още: Месечен Таро хороскоп за всяка зодия за април 2024

Стрелец

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Козирог

Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускате в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.

Водолей

Водолеите са заседнали в емоционален капан, от който нямат представа как да се измъкнат и определено имат нужда от чужда помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или подкрепа от вашите близки.

Риби

Неочаквано развитие в любовния живот на Рибите ще настъпи в края на седмицата. Промяната ще ви изненада, но положително, така че не се притеснявайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама