Седмичен любовен хороскоп за 1-5 май 2023


Седмичен любовен хороскоп за 1-5 май 2023
Снимка: iStock

Овен

Поведението на любимия човек през тази седмица може да ви се стори твърде странно и да предизвика у вас силна ревност. Ще изчистите съмненията си само с откровен разговор, който не бива да отлагате.

Телец

За да оберете плодовете на любовта, които ви очакват, е нужно да се потрудите много здраво. Бъдете търпеливи. Очакват ви романтични изненади от любимия човек.

Любовен месечен хороскоп за май 2023

Близнаци

Възможно е любимият човек да действа необмислено с общите ви средства или да премълчава нещо, свързано с тях. Поддържайте добра комуникация, за да следите нещата.

Рак

Влизате в период на затвърждаване на отношенията си. Седмицата е идеална, за да започнете да поправяте стари грешки и да водите задълбочени разговори.

Лъв

Разговор между вас и половинката ви ще ви накара да изпитвате още по-силни чувства един към друг. Ако вече живеете под един покрив, ще има много приятни мигове, на които да се насладите.

Дева

Срещате се с някого? Това със сигурност ще ви донесе щастие и романтика. Позитивността ви изпълва, а това ще ви направи и още по-привлекателни за представителите на противоположния пол.

Везни

Уви, няма да се чувствате щастливи във връзката си. Независимо дали сте готови или не, изисква се промяна. Действайте, за да привлечете положителната енергия в живота си.

Скорпион

Не предизвиквайте излишно половинката си и не разрушавайте съществуващия мир само за да повишите адреналина или да разнообразите емоциите. Ще съжалявате.

Намислете си число от 1 до 30 и вижте късмета си за май 2023

Стрелец

Когато става въпрос за любов, през тази седмица ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви.

Козирог

Романтиката през тази седмица ви е гарантирана. Ще усещате хармония и чувственост с всичките си сетива.

Водолей

Ще ви е трудно да организирате ангажиментите си и да постигнете онази подреденост в отношенията, която желаете. Освен това ще се намират хора, които да объркват всичките ви планове.

Риби

Ако сте решили да пътувате с половинката си, сте на прав път. Очаква ви голям късмет по време на вашето пътуване. Ще се чувствате много добре само двамата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама