Седмичен любовен хороскоп за 11-15 декември 2023


Седмичен любовен хороскоп за 11-15 декември 2023
Снимка: Istock

Празничното настроение вече витае във въздуха, макар да е само средата на декември! А ето и за кои зодии ще има любовни трепети през новата седмица. 

Овен

През тази седмица настроението ви ще е на ниво. Сега ще сте изпълнени с идеи, които бързо ще ви донесат печалба. Покажете чувствата и най-добрите си качества. Усилията ви ще бъдат оценени. Не се колебайте да бъдете романтични.

Телец

Запомнете, че любовта не може да бъде водена в таблици и графики. Не смятайте колко пари сте дали за подарък, колко пъти вие сте се обадили на половинката и т.н. Правете всичко от сърце, а ако не можете – зарежете. Драматизмът ви ще е в повече, така че имайте едно наум. 

Близнаци

Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване, било то и само за уикенда.

Вижте още: Ето каква е скритата сексуална фантазия на всяка зодия

Рак

Седмицата обещава да бъде доста активна и интензивна. В началото на периода ще са ви необходими качества като дипломация и способност да предвиждате близкото бъдеще. Бъдете настойчиви в отстояването на вашите интереси, защото ще бъдете прави, но партньорът ще разбере това на по-късен етап.

Лъв

Чувствате се сякаш целият свят се е стоварил на раменете ви и очаква нещо от вас. Нищо не помръдва, ако не задвижите вие нещата. Това ви изтощава емоционално, защото връзката ви не прави изключение.

Дева

Ако чувствате, че сърцето ви е пълно с любов и щастие, може би не е лошо да се опитате да вербализирате чувствата си. Това ще зарадва партньора.

Вижте още: Тези 3 зодии ще спечелят голяма сума пари до края на декември 2023

Везни

Везните имат нужда от повече близост, тъй като се чувстват останали на заден план, независимо дали това е само в техните представи. Сутрешен секс, страстна целувка за "добро утро" или нещо подобно би оправило настроението на Везните.

Скорпион

Скорпионите ще се радват на хармонична седмица с добра комуникация. Разбира се, един истински Скорпион винаги има в „ръкава“ някакви изненади, особено в леглото, така че спокойствието може да е само привидно.

Вижте още: Съвет за всяка зодия за декември 2023

Стрелец

Стрелците ще оставят на заден план любовта, коледното им настроение също няма да е особено на ниво. Разсейте негативните мисли с хубава книга, чаша вино с приятелки, готвене или коледни филми.

Козирог

През новата седмица отношенията ви с колегите ще зависят от вашето поведение, активност и способност да поемете инициативата. Не се опитвайте да доказвате на половинката, че сте прави. Каквито и събития да ви изненадат, опитайте се да останете спокойни.

Водолей

Седмицата е благоприятна за нови дейности и начинания. Вашата общителност може да ви донесе добри резултати, просто не разкривайте твърде много за любовния си живот и проблемите там. В петък внимавайте да не вземате прибързани решения относно покупка на нещо голямо.

Риби

Носталгия по отминалите дни ще ви обземе напълно. Може би страдате за човек, който вече не е до вас, за загубен приятел или стара любов – дайте си няколко дни, но не потъвайте в бездната на собствената си самота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама