Седмичен любовен хороскоп за 11-15 декември 2023


Седмичен любовен хороскоп за 11-15 декември 2023
Снимка: Istock

Празничното настроение вече витае във въздуха, макар да е само средата на декември! А ето и за кои зодии ще има любовни трепети през новата седмица. 

Овен

През тази седмица настроението ви ще е на ниво. Сега ще сте изпълнени с идеи, които бързо ще ви донесат печалба. Покажете чувствата и най-добрите си качества. Усилията ви ще бъдат оценени. Не се колебайте да бъдете романтични.

Телец

Запомнете, че любовта не може да бъде водена в таблици и графики. Не смятайте колко пари сте дали за подарък, колко пъти вие сте се обадили на половинката и т.н. Правете всичко от сърце, а ако не можете – зарежете. Драматизмът ви ще е в повече, така че имайте едно наум. 

Близнаци

Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване, било то и само за уикенда.

Вижте още: Ето каква е скритата сексуална фантазия на всяка зодия

Рак

Седмицата обещава да бъде доста активна и интензивна. В началото на периода ще са ви необходими качества като дипломация и способност да предвиждате близкото бъдеще. Бъдете настойчиви в отстояването на вашите интереси, защото ще бъдете прави, но партньорът ще разбере това на по-късен етап.

Лъв

Чувствате се сякаш целият свят се е стоварил на раменете ви и очаква нещо от вас. Нищо не помръдва, ако не задвижите вие нещата. Това ви изтощава емоционално, защото връзката ви не прави изключение.

Дева

Ако чувствате, че сърцето ви е пълно с любов и щастие, може би не е лошо да се опитате да вербализирате чувствата си. Това ще зарадва партньора.

Вижте още: Тези 3 зодии ще спечелят голяма сума пари до края на декември 2023

Везни

Везните имат нужда от повече близост, тъй като се чувстват останали на заден план, независимо дали това е само в техните представи. Сутрешен секс, страстна целувка за "добро утро" или нещо подобно би оправило настроението на Везните.

Скорпион

Скорпионите ще се радват на хармонична седмица с добра комуникация. Разбира се, един истински Скорпион винаги има в „ръкава“ някакви изненади, особено в леглото, така че спокойствието може да е само привидно.

Вижте още: Съвет за всяка зодия за декември 2023

Стрелец

Стрелците ще оставят на заден план любовта, коледното им настроение също няма да е особено на ниво. Разсейте негативните мисли с хубава книга, чаша вино с приятелки, готвене или коледни филми.

Козирог

През новата седмица отношенията ви с колегите ще зависят от вашето поведение, активност и способност да поемете инициативата. Не се опитвайте да доказвате на половинката, че сте прави. Каквито и събития да ви изненадат, опитайте се да останете спокойни.

Водолей

Седмицата е благоприятна за нови дейности и начинания. Вашата общителност може да ви донесе добри резултати, просто не разкривайте твърде много за любовния си живот и проблемите там. В петък внимавайте да не вземате прибързани решения относно покупка на нещо голямо.

Риби

Носталгия по отминалите дни ще ви обземе напълно. Може би страдате за човек, който вече не е до вас, за загубен приятел или стара любов – дайте си няколко дни, но не потъвайте в бездната на собствената си самота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама