Седмичен любовен хороскоп за 13-17 март 2023


Седмичен любовен хороскоп за 13-17 март 2023
Снимка: iStock

Овен

На дневен ред ще са въпроси, свързани със създаването на семейство и минаване под венчило. Чувствате се готови да преминете на следващото ниво, но имате колебания относно партньора и дали точно той е човекът, с когото ще прекарате живота си.

Телец

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, но някак не можете да се насилите, защото мислите, че ще останете неразбрани.

Вижте още: Тези 3 зодии са най-спокойни при спешни случаи

Близнаци

За вас тази седмица водеща ще бъде комуникацията на всички нива. В любовните отношения ще се разбирате почти на телепатично ниво с партньора, така че няма от какво да се притеснявате.

Рак

Усещанията ви от последните седмици, че скоро ще се случи нещо, са на път да се сбъднат. Предстоят ви нови проекти и срещи с интересни хора, някои от които ще грабнат вниманието ви. Пазете се да не стъпите встрани!

Лъв

През тази седмица не се затваряйте в себе си. Това със сигурност няма да се отрази добре на връзката ви. Проблемите се решават с диалог и готовност за такъв. Не подценявайте партньора си. Той има доста добри идеи за това как да разнообразите ежедневието си и да направите връзката си по-интересна и качествена.

Дева

През тази седмица може да имате някои противоречия с партньора ви. Той сякаш е окупирал процеса на взимане на решения във връзката ви. Помислете дали не сте се отдръпнали от тази отговорност, преди да се сърдите. Направете първите крачки към промяната внимателно и с приятни предложения за прекарването на почивните дни.

 

Везни

През тази седмица трябва да вземете важно решение, свързано с връзката ви. Ако ситуацията не ви удовлетворява, не бива да мълчите за това. Все пак не очаквайте, че всичко ще се развие по начина, по който си го представяте. Ще се наложи да направите някои отстъпки и да приемете част от условията на другата страна.

Скорпион

Добро настроение и приповдигнат дух очакват представителите на зодия Скорпион. Химията между вас и половинката ще се върне с пълна сила,ще се радвате на големи дози любов и внимание.

Стрелец

Стрелците ще се радват на хармонична връзка през новата седмица. Ще ви се отдаде възможност да усетите и преоткриете половинката на едно по-дълбоко духовно ниво.

Козирог

Хубава седмица се очертава и за Козирозите. Различията, които ви изкарват от равновесие по принцип, сега ще бледнеят пред любовта, която изпитвате. Ще осъзнаете колко маловажни понякога са битовизмите.

Водолей

Емоционална ще е седмицата за Водолеите. Ще научите новини, засягащи професионалното ви бъдеще, но това ще окаже влияние и върху връзката ви. Каквото и да се крие в главата ви, споделете го и не дръжте половинката си на тъмно.

Риби

Новата седмица ще ви даде поводи за усмивки, но вие сякаш предпочитате да се държите за негативните емоции, за да не останете разочаровани от това, което звездите ще ви начертаят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама