Седмичен любовен хороскоп за 14-18 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 14-18 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица ви очакват доста изкушаващи възможности. Ще се чувствате изпълнени с енергия, обич и надежда, така че е време да покажете нежната си страна.

Телец

Опитвате се да бъдете водещи във връзката, но чрез манипулация. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не са най-добрият начин за доминация.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Не е изключено да започнете да се замисляте за по-сериозни стъпки като бебе, например.

Рак

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на семейството или приятелите си, ако все още не сте преминали през тази важна стъпка. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата, ще усещате доверие у партньора, което е водещо за вас.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко, ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин.

4 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЖЕНИТЕ ЛЪВ СА БОГОТВОРЕНИ ОТ МЪЖЕТЕ!

Дева

Ще се случат неща, които ще ви изкарат от зоната ви на комфорт и ще ви накарат да се почувствате объркани и разочаровани. Не бързайте да се тревожите, защото промените не винаги означават нещо лошо.

Везни

Така важният баланс за Везните ще е налице. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече внимание и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Комуникацията няма да е във вихъра си, но пък ще имате възможност да прекарате повече време заедно и да изгладите различията в спалнята.

Стрелец

Тайната на вашето любовно щастие ще се окаже в социалните ви контакти. Постарайте се да излизате по-често, да се срещате с приятели и ще видите колко по-спокойна и пълноценна ще стане връзката ви.

Козирог

Романтиката определено няма да е сред приоритетите ви. Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на работата ви, така че споделяйте повече и не се затваряйте в себе си.

Водолей

Хармония очаква онези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ще намерите баланс между пътувания, семейни задължения и работа.

Риби

Няма да има никакви изненади, ще се чувствате удовлетворени от живота си. Общо взето, ще плувате в "спокойни води" през следващите няколко дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама