Седмичен любовен хороскоп за 14-18 септември


Седмичен любовен хороскоп за 14-18 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл, ще станат по-дълбоки и ще съдържат скрити послания. Макар понякога да се чувствате сякаш трябва да разгадаете гатанка, ще постигнете яснота в много отношения.

Телец

Опитвате се да се наложите върху партньора по доста манипулативни начини. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не работят.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Някои представители на зодията биха могли да планират наследник.

ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ЖЕНАТА БЛИЗНАЦИ

Рак

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на близките си, ако все още не сте предприели тази крачка. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата, като след това ви очакват леки разногласия.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко, така че няма причина да се притеснявате за състоянието на връзката си. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин.

Дева

Ще бъдете доста ангажирани с половинката, но не и по начина, по който се надявате. Предстоят ви промени и важни разговори. Изправени сте пред редица предизвикателства и трябва да взимате решения като екип.

Везни

Ще искате да внесете нов полъх във връзката си. Бъдете смели и излезте от рутината. Това ще съживи много взаимоотношенията с партньора.

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият партньора до себе си. Постарайте се да бъдете опора, без да "натискате" твърде много, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Стрелец

Възможно е да се почувствате объркани по отношение на любовта. Може би стара любов напомня за себе си, но няма да сте отдадени на 100% на връзката си в момента. Ако се чудите дали да дадете на някого втори шанс, сега ще получите и нужния отговор.

Козирог

Романтиката и добрата комуникация с половинката ще бъдат водещи тази седмица в любовния ви живот. Ще ви бъде по-лесно да изразите емоциите си един към друг. И двамата имате нужда от сигурност, за да се почувствате наистина добре.

Водолей

Удовлетворение в любовния живот ще получат и представителите на зодия Водолей. Седмицата е подходяща да се отдадете на романтика. Помислете за пътуване, ще ви се отрази добре.

Риби

Предстои седмица на любовно вдъхновение и по-добра комуникация. Опитайте се деликатно да балансирате отношенията помежду ви и не се затваряйте в черупката си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама