Седмичен любовен хороскоп за 15-19 август


Седмичен любовен хороскоп за 15-19 август
Снимка: iStock

Овен

Голям романтичен потенциал има и за Овните. Ще ви бъде лесно да общувате с любимия човек и най-важното - няма да се опитвате да се налагате. 

Телец

Романтиката през тази седмица ви е гарантирана. Ще усещате хармония и чувственост с всичките си сетива.

Близнаци

След вторник вниманието ви ще се фокусира повече върху работата и здравето и няма да бъдете на особено любовна вълна.

Пазете се от мъжете от тези зодии - ще разбият сърцето ви

Рак

Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи и важни решения, като общо съжителство, например.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Уви, няма да се чувствате щастливи във връзката си. Независимо дали сте готови или не, изисква се промяна. Действайте, за да привлечете положителната енергия в живота си.

Скорпион

Седмицата ще бъде повече от вълнуваща в сексуално отношение за Скорпионите. Ако имате любим човек до себе си, отдайте се на повече страст.

Стрелец

Важно е да бъдете по-социални, което надали ще бъде проблем за вас. Ако вече се намирате във връзка, ще намерите нови начини да я обогатите.

Зодиите, които в средата на август ще съжаляват за постъпките си

Козирог

Влизате в период на затвърждаване на отношенията си. Седмицата е идеална, за да започнете да поправяте стари грешки и да водите задълбочени разговори.

Водолей

Ако все още не сте запознали приятеля си със семейството, сега е моментът. Като цяло, седмицата е благоприятна за сериозни стъпки.

Риби

Обвързаните Риби ще бъдат смели и ще предприемат по-сериозни стъпки в любовно отношение. Това може да е промяна, която да доведе до брак или общо съжителство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама