Седмичен любовен хороскоп за 18-19 януари


Седмичен любовен хороскоп за 18-19 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица ще ви научи колко полезно за връзката, а и за емоционалното ви здраве, е да сте здраво стъпили на земята. Може би очаквате нещо, което е на практика невъзможно, но това съвсем не ви пречи да сте разочаровани.

Телец

Телците ще бъдат доста разколебани и объркани във връзката си. Макар всичко да изглежда под контрол, в сексуално отношение Телците ще имат хиляди фантазии, а в действителност либидото им е с отрицателна температура. Може би е време да разпуснете!

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НЕТЪРПИМИ

Близнаци

Близнаците ще изпитат разочарование в любовен план. Не очаквайте най-лошото, защото със сигурност няма да бъде свързано с предателство, но не е изключено да разберете, че половинката не вярва във вашите цели и мечти и най-вече в осъществяването им.

Рак

През тази седмица трябва да бъдете по-широко скроени, по-отворени за любовта, партньора и всичко, което той може да ви предложи. Приемете, че любовните отношения могат да имат други форми и проявления, за които не подозирате.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще се чувстват удовлетворени, щастливи и спокойни в отношенията си. За разлика от тях, необвързаните започват да се чувстват все по-самотни.

Дева

Ще се чувствате сигурни, защитени и подкрепени във всяко отношение, а нима има нещо по-хубаво от това? Всъщност, на този етап Девите се радват на стабилност във всички аспекти, но най-вече в любовта.

Везни

Истински късметлии в любовта през новата седмица ще са Везните! Ще се чувстват спокойни да споделят всичко с половинката – от служебните главоболия до най-смелите мечти.

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват малко притиснати във финансово отношение и това ще се отрази на романтиката. Изглежда сте му "отпуснали края" и това ще рефлектира върху връзката ви.

КАКВИ ТАЙНИ КРИЯТ ЖЕНИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Стрелец

Стрелците ще бъдат фокусирани върху семейните дела. Може би се чувствате вдъхновени да направите някакви интериорни промени, но идеите ви не съвпадат с тези на половинката. Приемете, че сега не е точният момент и оставете тези дейности за пролетта.

Козирог

Определено няма да можете да се похвалите с особено плодотворна седмица в романтично отношение. Възможно е да възникне напрежение между вас и половинката заради служебни задължения и въпреки че няма нищо общо с партньора ви, то по някакъв начин ще се усети помежду ви.

Водолей

Ще се чувствате по-освободени да споделяте идеите си. Партньорът ще ви подкрепя, а искрите между вас ще бъдат много повече.

Риби

Подобно на Раците, Рибите ще трябва да "стъпят на земята" и да гледат по-реално на нещата. Мислете трезво, не отлагайте важните разговори. В противен случай може да възникнат големи конфликти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама