Седмичен любовен хороскоп за 2-6 август


Седмичен любовен хороскоп за 2-6 август
Снимка: iStock

Овен

Последните дни може да не са били перфектни на любовния фронт, но новата седмица ще ви се реваншира. Ще изясните много неща и ще постигнете разбирателство.

Телец

Ще имате крещяща нужда от раздвижване на социалния ви живот. Споделяйте чувствата си и няма да съжалявате. Ако се намирате във връзка ви очакват хубави моменти, ако търсите нова любов, отворете сърцето си.

ТЕЗИ 5 ЗОДИИ ВИНАГИ СЪДЯТ ДРУГИТЕ

Близнаци

Тези от вас, които са самотни в любовта, след петък ги очакват добри романтични перспективи. Възможно е да срещнете някоя привлекателна личност. Веднага ще усетите магнетизма, а чувството ще е взаимно.

Рак

Ще се чувствате объркани през новата седмица. Не знаете какво да предприемете, за да угодите на половинката. Сякаш всичките ви усилия остават незабелязани. Не взимайте крайни решения, а изчакайте периодът да премине.

Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек ще бъде наистина взривоопасна и наситена с много скрити послания и страст. Имате нужда от време насаме, за да се отдадете на тези емоции.

Дева

Разговорите с половинката ще придобият нов смисъл, ще станат по-дълбоки и ще съдържат скрити послания. Макар понякога да се чувствате сякаш трябва да разгадаете гатанка, ще постигнете яснота в много отношения.

Везни

Опитвате се наистина упорито да преминете през застоя на връзката ви и да вземете важно решение. Готови сте да загърбите миналото и да се фокусирате върху връзката си. Определено се движите в правилна посока, но не забравяйте, че освен да разговаряте, трябва и да действате.

Скорпион

Чудесна седмица за Скорпионите! Ще се чувствате необичайно одухотворени, свободни и в добро настроение. С любимия човек ще се наслаждавате на любовта, която няма да спира да ви вдъхновява.

Стрелец

Възможно е да се почувствате объркани по отношение на любовта. Може би стара любов напомня за себе си, но няма да сте отдадени на 100% на връзката си в момента.

Козирог

Време е да докажете, че можете да работите в екип точно толкова добре, колкото и да бъдете шеф. Хубавото е, че лесно ще взимате решения с половинката.

Водолей

Вместо да се наслаждавате на това, което се случва в живота ви, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи. Време е да слезете на земята и да започнете да живеете в настоящето.

Риби

Някои Риби може би ще се замислят дали не заслужават нещо по-добро в любовта. Натрапчивите мисли ви преследват, но не взимайте прибързани решения под влияние на емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама