Тези 6 зодии са прекалено емоционални


Тези 6 зодии са прекалено емоционални
Снимка: iStock/Guliver

Има знаци на Зодиака, които се характеризират с равновесие и сдържаност. Но има и представители на зодиакалния цикъл, в които емоциите буквално се „бият“ една друга.

Рак

Най-емоционалните от целия зодиакален кръг, Раците не са в състояние да сдържат чувствата си. На първата среща те създават впечатление за по-балансирани личности. При по-внимателна проверка обаче се оказва, че Раците са толкова емоционални, че се притесняват от всякакви дреболии.

Риби

Човек трябва само да погледне Рибите, за да установи, че те са меки и уязвими личности. Представителите на тази зодия не се опитват да скрият настроението си. Този знак живее и се радва на емоции, притежаващи повишена съпричастност. Често на другите им се струва, че Рибите са склонни да драматизират събитията. Рибите по природа са изключително уязвими.

Овен

При проявата на агресивни емоции Овните нямат равни. Те са хора, които много влияят на околните и постоянно сменят настроенията си. Ако Овенът е ядосан, всички ще разберат за това. В този момент е най-добре да сте далеч от тях. Но Овните също се забавляват от сърце. Овенът никога не се опитва да контролира емоциите си, попадайки на хората в праведен гняв или пристъп на доброта.

„Считам основния си недостатък- неспособността да общувам спокойно с подчинените. Ако те вече са направили нещата, тогава губя самообладание. Представям си, че говорят зад гърба ми. Аделина, управител, 45

ТОВА СА НАЙ-АМБИЦИОЗНИТЕ ЗОДИИ

Дева

Критикуващата Девата, се скрие зад фасадата на студенината си и грубото изказване на емоции. Несъмнено този знак представлява модел на идеално и неописуемо поведение, но това не означава, че тези хора нямат вълнение. В поверителна атмосфера Девите могат да излеят море от емоции и чувства върху любим човек. Девите обичат да критикуват другите.

„Смятам се за много уравновесен човек. Никой не знае, че вкъщи често си позволявам да бъда избухлива и да проявявам емоции. Мария, 32

Стрелец

Стрелецът и емоциите са неразривно свързани. Виждайки весел мъж, активно жестикулиращ с ръце, можете да сте сигурни, че това е Стрелец. Той наистина обича да показва истински чувства. Стрелецът е модел на искреност и позитивност, без да предизвиква малко съмнение в автентичността на своите емоции.

Скорпион

Изглеждат спокойни и уравновесени, защото отдавна са овладели способността да крият своите преживявания. Всъщност Скорпионите са много чувствителни. Ако са се натрупали твърде много емоции, Скорпионът може да избухне. След освобождаването на непреодолими чувства той със сигурност ще съжалява, че за момент е откъснал маската си. Той бързо ще овладее ситуацията, а останалите ще трябва само да гадаят за какво толкова се е ядосвал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама