Седмичен любовен хороскоп за 2-6 октомври 2023


Седмичен любовен хороскоп за 2-6 октомври 2023
Снимка: iStock

Първата седмица на октомври ще ни зарадва със слънчево настроение, а звездите обещават и доста поводи за радости на любовния фронт за голяма част от зодиите. 

Овен

През тази седмица е добре да сте щедри не само към половинката, но и към близките си. Не забравяйте за тях, отнесени на гребена на любовта. Сега те ще се нуждаят изключително много от вашата подкрепа.

Телец

Забравете работата за миг и отделете повече внимание на любимите ви хора. Направете нещо мило за тях, за да се реванширате за липсата си.

Вижте още: Любовен месечен хороскоп за октомври 2023

Близнаци

През новата седмица всички ваши планове и желания ще се изпълнят и дори ще надминат очакванията ви. Не се ядосвайте, ако не съумеете да направите това, което ви е хрумнало като романтична изненада. Повярвайте в добрите си идеи, свързани с личния ви живот и ще си гарантирате дългосрочно щастие.

Рак

Бъдете внимателни във финансово отношение и не си позволявайте да пръскате много пари за щяло и нещяло. Седмицата е благоприятна за възстановяване на отношения с роднини и приятели. Самотните представители на знака ги очаква романтична среща.

Лъв

От всеки ъгъл ви дебнат покани за питиета и кафета. Истината е, че сте малко уморени душевно. Копнеете за самотен остров, любим човек и глътка безгрижие.

Дева

През новата седмица е добре да сте честни в разговорите - няма да загубите, напротив – ще повишите авторитета си в очите на партньора. Някои задачи няма да търпят отлагане – имайте го предвид. Въпреки натоварването ще успеете с всичко, но дисциплината трябва да е желязна. 

Вижте още: Ето кое животно подхожда най-много на зодията ви

Везни

През тази седмица ви очаква много красота. Ще бъдете обградени от всичко и всички, които сте искали. Малко вероятно е нещо да не се получи по ваш вкус. След като се насладите на полученото, ще е добре да се замислите как да се отблагодарите за това на човека до вас.

Скорпион

Най-накрая сте намерили спокойствие във връзката си. Дълъг и трънлив е пътят, който извървяхте като двойка, за да стигнете до този момент, но ще разберете, че си е заслужавало.

Стрелец

През тази седмица пред вас ще се открият нови хоризонти. В сряда и четвъртък ще се наложи да направите някои отстъпки в полза на половинката, ако искате да има мир и спокойствие. Ако пък държите на своето, ще трябва да понесете малко сътресения.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за октомври 2023

Козирог

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, но някак не можете да се насилите, защото мислите, че ще останете неразбрани.

Водолей

Както винаги, Водолеите ще са във вихъра! Дори да се озоват сами в даден момент от седмицата, до минути ще са заобиколени от обожатели, което ще повдигне самочувствието им значително.

Риби

Представителите на тази зодия ще са завладени от меланхолия. Натрапчиви мисли за миналото, носталгични спомени ще ги преследват през новата седмица и колкото и да се опитват - няма измъкване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама