Седмичен любовен хороскоп за 23-27 декември


Седмичен любовен хороскоп за 23-27 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ще се чувствате спокойни и сигурни. Можете да разчитате на подкрепа от страна на партньора, особено ако се нуждаете от финанси или съвет, свързан с пари и инвестиции.

Телец

През новата седмица социалният и любовният ви живот ще се слеят в едно. Очакват ви вълнуващи срещи, които ще предизвикват страхотни емоции!

Близнаци

Знаете, че краят на всяка година е белязан от равносметки. Отделете време, в което да споделите вашите амбиции, свързани с кариерата с любимия човек.

Рак

Трябва да промените перспективата си и да „влезете в обувките” на половинката си. Това е единственият начин да проумеете някои действия.

Лъв

Не забравяйте в цялата празнична еуфория да покажете своята любов и благодарност към любимия човек. Не се изолирайте емоционално.

Дева

Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване само за двама ви.

Везни

Настроението ви е приповдигнато и се чувствате „на седмото небе”. На този етап запазете емоциите и мислите само за себе си, особено ако сте имали намерение да ги споделяте със семейството си.

Скорпион

Скорпионите нямат търпение да приключи тази малка коледна лудница с всички ангажименти. Либидото ви е с космични величини, така че ще бъдете нетърпеливи да останете насаме с половинката.

Стрелец

Вниманието ви ще бъде фокусирано върху някакви положителни промени в интериора на дома. От една страна искате да създадете повече уют и комфорт вкъщи, но от друга бленувате за промяна.

Козирог

Любимият човек се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват детински и неоснователни.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се радват на много внимание, при това не само от страна на половинката. Възможно е да получите скъп подарък от обожател.

Риби

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама