Седмичен любовен хороскоп за 24-28 август


Седмичен любовен хороскоп за 24-28 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Звездите ви дават добри възможности за романтика. Бъдете търпеливи и не позволявайте на негативните емоции да нарушат романтиката ви.

Телец

Ако имате половинка до себе си, звездите показват, че тази седмица ще бъдете повече от подозрителни към любимия човек.

Близнаци

Някои от представителите на зодията, които изживяват офис романтика, трябва да знаят, че тя може да се превърне в бедствие. Ето защо е добре вие да направлявате всяка "закачка".

Рак

Когато става въпрос за любов, през тази седмица ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви.

Лъв

Възможно е любимият човек да действа необмислено с общите ви средства или да премълчава нещо, свързано с тях. Поддържайте добра комуникация, за да следите нещата.

Дева

В началото на седмицата ще се наложи да вземете важно финансово решение с половинката си. Може да се отнася за покупка на недвижими имоти. Мислете внимателно.

6 УРОКА, КОИТО МОЖЕ ДА НАУЧИТЕ ОТ ДЕВА

Везни

Духовната връзка с любимия човек ще се задълбочи. Благодарение на сигурността, която изпитвате в любовта, ще се чувствате спокойни и безстрашни и в други сфери от живота.

Скорпион

Любовният живот и професионалните ви планове за пръв път от много време ще се движат в унисон. Планирайте смело почивки и отпуски, защото всичко върви по мед и масло.

Стрелец

Имате желание да възстановите ранните пламъци на страстта, които от доста време сякаш са се изпарили, правейки място на рутината. Помислете как да впечатлите половинката си.

18 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА СТРЕЛЦИТЕ

Козирог

Седмицата няма да е най-успешната в любовно отношение. Козирозите ще се чувстват объркани, сякаш са попаднали на грешното място в неподходящ момент.

Водолей

Колкото и да искате да стане на вашето, обърнете внимание и на гледната точка на половинката си. Ще намерите баланс, само ако успеете да влезете в "обувките" на другия.

Риби

Има твърде много семейни задължения, за които едва смогвате да се погрижите. Не се притеснявайте да помолите за помощ, ако видите, че сте на края на силите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама