Седмичен любовен хороскоп за 25-29 март 2024


Седмичен любовен хороскоп за 25-29 март 2024
Снимка: iStock

Ето какво могат да очакват всички зодии в любовен план за 25-29 март 2024.

Овен

Чувствате се така, сякаш сте открили Единствения. На този етап запазете емоциите и мислите само за себе си, поне докато не сте напълно сигурни в "откритието" си.

Телец

Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица. Вероятно някой от двама ви преминава през труден период и това оказва негативно влияние на връзката ви.

Близнаци

Още в началото на седмицата ще възникне ситуация, която ще ви накара да се затворите към половинката си. Може би той няма да подкрепи ваше решение и ще се почувствате несигурни.

Вижте още: Лунно затъмнение на 25 март: Големи промени в любовта за тези зодии

Рак

Новата седмица за вас е чудесен повод да затвърдите духовната си връзка с половинката. Чувствате се силни като двойка и това ви дава сила да проведете някои важни разговори.

Лъв

През тази седмица има шанс социалният ви живот малко да се посъживи. Ако имате нужда от съвет, свързан с любовния ви живот, сега е моментът да го получите.

Дева

За Девите тази седмица ще бъде отредена за равносметки. Не сте щастливи с живота, връзката или работата си? Дайте си време насаме със себе си, за да изясните желанията и стремежите си, защото никой няма да го направи вместо вас.


Везни

Не е изключено да имате романтична дилема тази седмица, свързана с работата ви - твърде много ангажименти, липса на подкрепа от половинката или ниско заплащане. Това ще ви постави в ситуация, в която не знаете как да реагирате.

Скорпион

Разногласията с партньора през тази седмица ще бъдат породени от финансови въпроси. Не е тайна за никого, че за Телците е важно да имат материална сигурност във връзката.

Стрелец

Избягвайте важните разговори и критики към половинката си. Ако целта ви е да нараните партньора, не забравяйте, че няма как да върнете думите или действията си назад.

Вижте още: Ако търсите любовта, прочетете тази притча

Козирог

През цялата седмица настроението ви ще бъде сякаш сте станали с дупето нагоре и това може да бъде повод за доста конфликти. Опитайте се да намерите някакъв баланс, в който да не пострада връзката ви.

Водолей

За щастие тази седмица любовта няма да ви разочарова. Ще градите съвместни планове, ще планирате много забавления и игри и ще се отдадете на заслужен релакс.

Риби

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама