Седмичен любовен хороскоп за 25-29 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 25-29 октомври
Снимка: iStock

Овен

Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица. Вероятно някой от двама ви преминава през труден период и това оказва негативно влияние на връзката ви.

Телец

Има реален шанс да задълбочите връзката си в емоционално отношение. Може би точно това ще ви даде спокойствието, което все не можете да намерите.

Близнаци

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Рак

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Лъв

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Дева

Ако последно време сте усещали застой в любовта, това ще започне да се променя. Няма да има никакви разтърсващи емоции, но няма да има и "облаци" на любовния фронт.

Везни

Парични проблеми заплашват щастието на Везните. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пъзели, събиране с приятели и настолни игри.

Скорпион

Време е да докажете, че можете да работите в екип точно толкова добре, колкото и да бъдете шеф. Хубавото е, че лесно ще взимате решения с половинката.

Стрелец

Вместо да се наслаждавате на това, което се случва в живота ви, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи. Време е да слезете на земята и да започнете да живеете в настоящето.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ТРУДНО ИЗГРАЖДАТ ВРЪЗКА

Козирог

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. Не крийте нищо един от друг, накрая ще се почувствате много по-леко, без тежест от неизказани думи.

Водолей

През тази седмица ще допуснете грешка – умът ви ще е „заклещен” в минали събития. Невъзможността за концентрация тук и сега е се отрази негативно на връзката ви.

Риби

Някои Риби може би ще се замислят дали не заслужават нещо по-добро в любовта. Натрапчивите мисли ви преследват, но не взимайте прибързани решения под влияние на емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама