Тези ЗОДИИ могат да намерят истински приятел в лицето на Девата


Тези ЗОДИИ могат да намерят истински приятел в лицето на Девата
Снимка: Thinkstock/Guliver

Девите рядко се нуждаят от приятели: те са самостоятелни, силни и независими. Приятелските отношения се формират поради общи хобита, работа в един екип или поради желанието на Девата да свърши добра работа и да помогне на друг човек да стане по-добър, да се справи с проблемите си. В тази статия ще ви разкрием кои са зодиакалните знаци, за които Девата може да стане не просто приятел, а истинско спасение.

Овен

Овенът знае как да се забавлява и е позитивно настроен към живота. Приятел от зодия Дева няма да претендира за лидерската си позиция и дори ще помогне да поддържа авторитета, като подтиква правилното решение навреме. Девата ще спаси Овена от проблеми със закона, недоразумения, които могат да съсипят образа на приятел, а също така ще може да се справи с трудния му характер. Овенът прехвърля често огнения си нрав към приятелството, а Девата не позволява ситуацията да излезе извън контрол. Девите, които успеят да влязат под кожата на Овен, виждат как техният приятел се променя към по-добро под тяхно влияние.

Водолей

Водолеят често забравя за границите на възможното, а Дева тактично му напомня, че е твърде високо в облаците. Девата трудно приема хората такива, каквито са, затова Водолеят й помага да се подобри. Ако Девата не изразява своя инат, тогава и двете зодии ще спечелят много от тази двойка: Водолеят ще получи приятел, който знае как да даде практически съвети, а Девата винаги ще се забавлява със своя труден и необикновен приятел.

„Най-добрият ми приятел е Водолей, а аз съм Дева. В хороскопите пишат, че не сме съвместими, но много го обичам. Когато сме заедно, аз се променям: ставам по-позитивна и по-отворена за комуникация.“ Татяна, 23 години.

АКО ИМАШ НЯКОЯ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ В ЖИВОТА СИ, ТИ СИ ИСТИНСКИ КЪСМЕТЛИЯ

Близнаци

В своето приятелство Дева и Близнаци никога няма да скучаят, но техните морални ценности и морални стандарти могат да се различават. Близнаците са по-лоялни към правилата, така че Девата ще трябва да спаси достойнството и честта си повече от веднъж. Девите могат ненатрапчиво да влияят на любим човек, помагайки му да вземе правилното решение и да избегне рисковете. Ако Девата избере Близнаци за свой приятел, той може да се нарече късметлия, защото е намерил не само интересен събеседник, но и човек, който ще го подкрепи, дори когато всички останали се обърнат срещу него и до осъдят за грешка или действие. Девата ще помогне на Близнаци да погледне трезво на реалността, а тези представители на зодиакалния кръг ще подарят много приключения на Девата и богати емоции, които й липсват.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама