Ако имаш някоя от тези зодии в живота си, ти си истински късметлия


Ако имаш някоя от тези зодии в живота си, ти си истински късметлия
Снимка: Istock/Guliver

Всеки зодиакален знак има своите положителни качества, които го правят уникален и различен. Някои зодии обаче, се отличават от останалите, защото са добри и верни любовници. Ако в живота си имате някои от следните зодии, никога не трябва да ги изпускате!

Везни

Един от най-чувствителните зодиакални значи, везните са предпочитани за партньори. Те са искрени, нежни и изцяло отдадени на половинката си. Ще направят за нея абсолютно всичко! Всеки, който е имам Везна до себе си ще се съгласи, че това е един от най-любящите и верни зодиакални знаци.Трябва да внимавате, защото те са изключително раними и не харесват компромисите, но нараните ли ги, ще направят всичко, за да го разберете. Единственото, което ще очакват от вас е да им се извините и то искрено. Те обичат силно и никога не биха направили нещо, за да ви наранят. Затова пазете Везните в живота си!

Скорпион

Зодията която се влюбва най-трудно, това е Скорпионът. Намерят ли правилният човек, обаче, те ще покажат своята романтична страна. Ще имате страстна и интересна връзка и никога няма да ви е скучно. Просто ще ви е нужно време да свикнете с трудния характер на представителите на тази зодия. Те са големи инати и винаги държат нещата да стават по техните правила. Понякога скорпионите могат да правят и компромиси с половинките си и по този начин показват колко държат на тях.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ЖИТЕЙСКИ ПРИНЦИПИ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Стрелец

Стрелците са добри и разбрани партньори. Те правят всичко за щастието на своя любим човек. Това ги прави толкова скъпи и безценни, затова трябва да внимавате да не ги изгубите. Нараните ли ги с думи или с действия, те могат да си тръгнат от вас и то без обяснение. Затова бъдете много внимателни с тях. Обгрижвайте ги с достатъчно внимание и им покажете, че държите на тях. Те ще ви се отблагодарят с обич, грижа, нежност и любов. Семейството е най-важно за тях.

Риби

За рибите няма по-важно нещо от любовта. Това е знакът, който сякаш постоянно е влюбен. Те не могат да живеят без партньор. Това не означава, че приемат любовта несериозно, напротив. Те влагат цялата си енергия и чувства в една връзка и винаги смятат, че тя ще продължи вечно. Рибите могат да правят компромиси, те прощават, проявяват разбиране и са готови да дадат втори шанс. Все пак внимавайте, защото са изключително чувствителни и нараните ли ги, може много да съжалявате!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама