Седмичен любовен хороскоп за 3-7 май


Седмичен любовен хороскоп за 3-7 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не се затваряйте в себе си. Това със сигурност няма да се отрази добре на връзката ви. Проблемите се решават с диалог или поне готовност за такъв. 

Телец

Ще се наложи да вземете важно решение, свързано с връзката ви. Ако ситуацията не ви удовлетворява, не бива да мълчите за това. Все пак не очаквайте, че всичко ще се развие по начина, по който си го представяте. Направете някои отстъпки и да приемете част от условията на другата страна.

Близнаци

Новата седмица обещава срещи с интересни хора, които може да внесат дисбаланс в отношенията ви с постоянния партньор. Все пак си поставете някакви спирачки, защото може да се объркате от толкова много предложения и накрая да останете сами.

ГОЛЕМИЯТ МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАЙ 2021

Рак

През тази седмица може да имате някои противоречия с партньора. Той сякаш е окупирал процеса на взимане на решения във връзката ви и това започва да ви изкарва от равновесие. Помислете дали не сте се отдръпнали от тази отговорност преди да се сърдите.

Лъв

Поемете по-голямата част от отговорностите у дома. Има и такива моменти и не си мислете, че това ще се превърне в тенденция. Проявете повече разбиране и търпение към партньора ви, който в момента се нуждае от почивка. 

Дева

През тази седмица не позволявайте на подозренията да хвърлят сянка върху отношенията ви с любимия човек. Причини за недоволство винаги може да се намерят, но това ли е целта на връзката ви? 

Везни

Подредбата на звездите ще ви помогне да осъществите някаква промяна в личен план, а половинката ви ще ви окаже своята подкрепа.

Скорпион

Възможно е да се появи трети човек във връзката ви, който да "разбуни духовете". Важно е да нямате нереалистични очаквания за развитието на тези взаимоотношения.

Стрелец

Възможно е да разберете неприятни истини, което ще ви развали настроението. Бъдете внимателни с приятелския си кръг, не споделяйте твърде много.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СА НАДАРЕНИ ОТ БОГ

Козирог

Любовният живот на Козирозите ще бъде повече от вълнуващ. Дните са подходящи за романтично пътуване или за планирането на такова.

Водолей

С изключение на малките финансови облаци, които ви притесняват, ще имате възможността да се отдадете на романтика.

Риби

Любов, секс и магия! Това показва звездната карта за новата седмица за родените под знака на зодия Риби.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама