Зодиите, които са надарени от Бог


Зодиите, които са надарени от Бог
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодии не се раждат с чиста съдба. Те са надарени от самия Господ и носят неговите дарове през целия си живот. Това е голяма благословия и голяма отговорност.

Всеки Божи дар е даден не за да се отдаде собственикът му на тъмната страна, а за да внесе светлина в света и да просветли изгубените по пътя към светлината. Някои знаци на зодиака имат предназначение от раждането и са надарени с необикновен дар от Бог.

Рак

В света на пороците и изкушенията само едно може да доведе изгубените души към светлината и да възстанови жаждата им за живот. Това е любовта. Господ даде Любовта на Раците като възможност да покаже пълнотата на чувствата, цялата им сила и чрез тази сила да създаде основата за продължаване на живота - семейството.

Дева

Господ дари тези знаци с дара на Знанието и Ума, така че Девите да изследват света, в който живеят, да разширяват границите му, да просветляват умовете на обърканите, да носят ползи, да измислят нови възможности за взаимодействие с Вселена.

4-ТЕ ЗОДИИ, КОИТО ОБИЧАТ БЕЗУСЛОВНО

Везни

Везните са надарени с дара на Съмнението. В крайна сметка съмнението е това, което извежда човека от безизходицата и го кара да вижда истината. Без съмнение е невъзможно да бъдем убедени в нейното съществуване, несъмнено всяка реалност е илюзорна. И съмнението носи прозрение.

Стрелец

Господ дари Стрелците с искреност. Именно тези знаци на Зодиака носят истината в света такъв, какъвто е. Те отварят очите си за това, което хората не искат да видят, и показват стойността на истинската преценка, незасегната от илюзорното изкривяване на лъжите.

В КАКВО Е НАЙ-ДОБРА ВСЯКА ЗОДИЯ

Водолей

Водолеите имат дарбата на Свобода. Подарък, който показва кой може да стане човек, кой път може да избере. Дар, който отваря всички пътища и дава неограничени възможности за избор и разширяване на съзнанието.

Водолеите също могат да лекуват с енергия. Всичките им действия са насочени към благото на хората. Те могат точно да предсказват бъдещи събития и често имат пророчески сънища.

Риби

Рибите са знаците на зодиака, които Бог е дарил със Състрадание. Способността да чувстваш другия като себе си, да разбереш ближния, да съпреживееш, да внесеш милост и чистота на съпричастност в света, събуждайки сърцата на изгубените.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама