Седмичен любовен хороскоп за 30 януари - 3 февруари 2023


Седмичен любовен хороскоп за 30 януари - 3 февруари 2023
Снимка: iStock

Овен

Държите гарда си висок, защото просто ви е страх да не бъдете пренебрегнати, да не се окажете уязвими. Време е да помислите за промените, които искате да направите и да вземете нещата в свои ръце.

Телец

Вашият любовен живот доста спешно се нуждае от всякаква любовна магия, която би могла да донесе февруари. Нервни и напрегнати сте, така че по-добре запазете неутрална позиция.

Вижте още: Месечен любовен хороскоп за февруари 2023

Близнаци

Това със сигурност няма да е най-романтичната ви седмица, но пък това не значи, че щастието ви ще бъде помрачено. Истината е, че сте доста ангажирани и се радвате дори на няколко часа насаме с партньора.

Рак

Насочете фокуса си върху любимия човек, помислете за позитивните му черти от характера, които карат сърцето ви да трепти. Имате склонност да гледате малко черногледо на всички ситуации, което ще се докаже и през тази седмица.

Лъв

За Лъвовете също се очертават няколко по-неспокойни дни, Комуникацията между вас и любимия човек няма да върви гладко, така че не подхващайте теми, които могат да се окажат „минни полета”.

Дева

В първата седмица от месеца на любовта, Девите няма да се чувстват добре във връзките си, за съжаление. Ако преодолеете неприятното чувство, че губите баланс, ще съумеете да изясните това, което не ви допада във взаимоотношенията.

Везни

Тази седмица ще се чувствате така, сякаш сте открили вашата единствена половинка, истинската любов, за която всички четат и гледат филми. Партньорът ви ще бъде емоционално отворен и достъпен за дълбоки разговори.

Скорпион

Ако нещо в любовта ви притеснява, дайте си време, а не прибързвайте с необмислените решения. Разгледайте ситуацията от всички ъгли и задайте правилните въпроси на половинката.

Стрелец

Раздвижване на любовния фронт се очаква към края на седмицата. Тогава ще осъзнаете какъв късмет имате да споделяте живота си с толкова подкрепяща половинка, която вярва във вас.

Козирог

На Козирозите им се пада седмица на големи и важни промени. Тези, които са отскоро във връзка, може да запознаят половинката с родителите си.

Водолей

През новата седмица комуникацията с половинката ще изисква много усилия, за да тече гладко. Ако не можете да разрешите даден проблем, може би е добре да потърсите мнението на близък приятел или роднина, който да влезе в ролята на арбитър.

Риби

Притиснати сте финансово, но бъдете спокойни – положението е временно. Не забравяйте, че най-важното нещо е да имате подкрепата на човека до вас, а всичко останало ще се нареди. Все пак, никой не плува по течението по-добре от вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама