Седмичен любовен хороскоп за 4-8 март 2024


Седмичен любовен хороскоп за 4-8 март 2024
Снимка: iStock

Първата седмица на март е тук! Макар и мрачна, тя крие очарование и копнеж по истинската пролет. А ето и какво ще донесе на зодиите в любовен план.

Овен

По-лошите черти от характера ви като инат и твърдоглавие няма да ви помогнат да вземете надмощие в нито една ситуация или спор, затова не ги използвайте като свой коз. 

Телец

Социалният ви живот през тази любовна седмица ще е доста напрегнат и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Близнаци

Имате нужда от внимание, да се почувствате специални. Намекнете на половинката си и не очаквайте той да е толкова прозорлив като вас.

Вижте още: Най-щастливите дни през МАРТ 2024 според астролозите

Рак

Влюбените Раци и през тези дни ще се чувстват на седмото небе. Не пропускайте да организирате кратко пътуване или някаква друга романтична изненада.

Лъв

Ще успеете да дадете свобода на вашите сексуални фантазии. А най-хубавото е, че цялата тази интимност ще върви ръка за ръка с духовна връзка.

Дева

Социалният живот на Девите през тази седмица ще бъде изключително динамичен. Що се отнася до любовните ви отношения, те ще бъдат застрашени от вътрешните борби, които водите.

Везни

Седмицата ви предлага възможност да си дадете сметка от какво се нуждаете в любовта. Може би не можете да намерите баланса между желанията си и това, което партньорът ви дава.

Скорпион

Бъдете внимателни през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Не споделяйте твърде много, а по-скоро се опитайте да анализирате вътрешния си свят.

Вижте още: Зодиите, които ще срещнат нова любов през март 2024

Стрелец

Комуникацията няма да върви гладко през седмицата, затова ако искате да обсъждате нещо важно, по-добре изчакайте уикенда. Опитайте се да показвате чувствата си чрез действия и по-малко приказки.

Козирог

Седмицата ще започне с обсъждането на важни и не толкова приятни въпроси с партньора. Бъдете внимателни и спокойни, защото разговорът може да се превърне в ураган от емоции и обидни думи.

Водолей

Ако очаквате любимият човек да чете мислите и желанията ви, грешите. Вместо това опитайте да вербализирате потребностите си, както и това, което ви дразни.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късмета си за МАРТ 2024

Риби

"Пеперудите в стомаха" ще са факт, но дали ще са провокирани от вашия човек? Може би усещате тръпка към колега или приятел и ще трябва да помислите сериозно над някои въпроси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама