Седмичен любовен хороскоп за 8-12 февруари


Седмичен любовен хороскоп за 8-12 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Мечтаете да ви се случи нещо различно и вълнуващо в любовния ви живот. Ако до този момент не сте споделяли своите фантазии, може би е крайно време да ги разкриете, защото ще останете изненадани.

Телец

Комуникацията няма да върви гладко през седмицата, затова ако искате да обсъждате нещо важно, по-добре изчакайте уикенда. Опитайте се да показвате чувствата си чрез действия и по-малко приказки.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИЗГРАЖДАТ НАЙ-УСПЕШНИТЕ БРАКОВЕ

Близнаци

Атмосферата около Свети Валентин ще ви се отрази добре. Ще се чувствате необичайно смели и активни както по отношения на връзката си, така и в социалния си живот.

Рак

Социалният ви живот през най-любовната седмица ще е доста напрегнат и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Лъв

Седмицата ще се „клатушка“ между две крайности. От една страна ще се притеснявате за семейните финанси, а от друга ще се радвате на дълбоки и емоционални отношения.

Дева

Време е да се събудите, да грабнете живота и да му се насладите. Балансът, който сте постигнали в любовния си живот дотук, е задоволителен, но дайте на сърцето си малко тръпка и страст.

Везни

В началото на седмицата ще се чувствате някак пренебрегвани от половинката. Това ще нарани чувствата си, но ще откриете начин да предадете своите емоции и притеснения на партньора.

Скорпион

За съжаление, Скорпионите няма да се радват на особено любовна седмица, въпреки празника на влюбените. Разочарованието им в любовен аспект ще бъде породено от разногласия, свързани с финанси.

Стрелец

Чувствате се заседнали в рутина, сякаш връзката ви е замръзнала на едно място, а надали има човек, който да се плаши от това повече от вас. Поемете инициативата, не се страхувайте от промените, защото не ви е в природата.

Козирог

Ще имате желание да направите връзката с половинката си по-спокойна, но това е свързано с много кпомпромиси и от двете страни. Готови ли сте за това?

Водолей

Бъдете внимателни през тази седмица, особено що се отнася до вашите близки приятели. Не споделяйте твърде много, а по-скоро се опитайте да анализирате вътрешния си свят.

Риби

Обвързаните Риби ще открият у себе си желание за любовни страсти с любимия човек. Чувствате се разкрепостени и отворени за предизвикателства, което е наистина ново за вас, така че се възползвайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама