Седмичен любовен хороскоп за 9-13 декември


Седмичен любовен хороскоп за 9-13 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да говорят, да споделят, да разсъждават. Хубавата новина, е че половинката ще подходи с разбиране към тези ви нужди.

Телец

На Телците им е време за повече социален живот и по-малко романтика, което ще се усети най-силно след сряда. Греяно вино и джинджифилови бисквитки, споделени с приятели, със сигурност би бил идеалният завършек на седмицата.

Близнаци

Както обикновено, Близнаците са настроени експериментаторски – и към света, и в любовта. Ще искат да изпробват нови неща, сякаш за да създадат още ярки спомени от изтичащите дни на годината. Едно е ясно – представителите на тази зодия ще търсят разнообразие на всички фронтове.

Рак

През последно време половинката може да се е чувствала някак задушена от цялото това коледно настроение, семейни вечери и уют. Но емоционалната независимост, която демонстрирате в момента, ще освободи голяма част от напрежението във връзката.

Лъв

Нищо чудно половинката ви да се чувства привлечена от нестихващата ви енергия, която сякаш струи от вас. Общо взето, като „муха на мед“. По-интересното, е че вие сте в настроение за игрички на котка и мишка и ще го държите в напрежение.

Дева

През новата седмица Девите ще са доста похотливи. Ако обаче половинката не долови техните сигнали, тези дами няма да направят първата крачка, а по-скоро ще си потърсят друг отдушник, било то за лек флирт.

Везни

Везните имат нужда от повече близост, тъй като се чувстват пренебрегнати и самотни. Сутрешен секс, страстна целувка за "добро утро" или нещо подобно би им повдигнало настроението моментално.

Скорпион

Скорпионите ще се радват на хармонична седмица с добра комуникация. Разбира се, един такъв човек винаги крие някакви изненади, така че спокойствието може да е само привидно.

Стрелец

Определено няма да сте в романтично настроение, дори напротив – сякаш всичко ви дразни. Разсейте негативните мисли, правейки каквото ви е на сърце – хубава книга, купон до ранни зори, готвене или коледни филми.

Козирог

Най-вероятно графикът ви е адски натоварен, дори ви минават мисли да зарежете всичко, което е доста нетипично за вас. Не се изкушавайте, защото много неща зависят от изпълнението на задачите ви.

Водолей

Не анализирайте всяка житейска ситуация, в която попаднете през новата седмица, особено ако е свързана с любовния ви живот. Драматизмът ви ще е в повече, така че имайте едно наум.

Риби

Дайте си почивка, налейте си чаша червено вино и забравете за всички проблеми. Ако половинката ви има общо с лошото ви настроение, може би е време за разговор.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама