Седмичен любовен хороскоп за 9-13 септември


Седмичен любовен хороскоп за 9-13 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Обвързаните Овни трябва да се подготвят за една красива любовна седмица. Всичко, от което се нуждаете, е в ръцете ви, само трябва да отворите очите си, за да го видите.

Телец

Много ваши мечти ще са на път да се сбъднат. За Телците, които се намират в сериозна връзка, седмицата ще предложи и много приятни любовни изненади. Възползвайте се.

Близнаци

Любовта се усеща във въздуха! Трябва само да се настроите на по-романтична вълна и да се пуснете по течението.

Рак

Ако последно време сте усещали застой в любовта, това ще започне да се променя. Няма да има никакви разтърсващи емоции, но няма да има и "облаци" на любовния фронт.

Лъв

Ако успеете да подобрите комуникацията, ще промените и динамиката на връзката си. Сега е моментът да говорите за това, което ви вълнува.

Дева

През тази седмица любовният ви живот ще се подобри значително. Ще преодолеете разногласията, ще си простите грешките и ще опитате да закрепите основите на връзката си.

Везни

Предстои седмица, в която ще блеснете. Звездите ви дават възможност да подобрите връзката си, както и много други аспекти от живота си. Насочете вниманието си към тях, защото любовта няма да е водеща.

6 НЕЩА У ЖЕНИТЕ, КОИТО ПРИВЛИЧАТ МЪЖЕТЕ КАТО МАГНИТ!

Скорпион

Използвайте вашите пословични чар и магнетизъм и вземете от любовта това, за което сте мечтали. Ако вече сте сериозно обвързани, очаквайте прекрасни моменти с партньора.

Стрелец

Ако все още търсите любовта, през тази седмица е добре да се отдадете на повече социални контакти. Обвързаните Стрелци ще имат нужда от подкрепа за важно начинание или сложен казус, но трябва да си я поискат.

Козирог

През тази седмица ви очакват много удоволствия, предимно сексуални. Ще имате повече самочувствие и смелостта да преследвате интересите си в любовта. Действайте смело!

Водолей

Преследвайте всяка възможност да засилите духовната връзка с половинката си. От съществено значение е да споделяте вашите желания и вярвания.

Риби

Доверието към любимия човек ще бъде силно. Ще осъзнаете много неща за любовта и връзката ви, но помислете дали не можете да подобрите страстта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама