Седмичен любовен живот за 22-26 май 2023


Седмичен любовен живот за 22-26 май 2023
Снимка: iStock

Овен

Тази седмица ще може да се възползвате максимално от романтиката, която ви очаква. Ако имате тайна, която ви тежи и искате да споделите, сега е идеалният момент.

Телец

Неочаквано развитие в любовния живот на Телците ще настъпи в края на седмицата. Промяната ще ви изненада, но положително, така че не се притеснявайте.

Близнаци

Работни ангажименти е възможно да препречат пътя на Близнаците. Те ще потърсят подкрепата на половинката си, но дали ще я получат? Евентуален отказ може да накара представителите на зодията да се затворят в себе си.

Любовен хороскоп за всяка зодия за лято 2023

Рак

Любовният живот на Раците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Някои представители на зодията биха могли да планират наследник.

Лъв

Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускати в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.

Дева

Разногласията с партньора през тази седмица ще бъдат породени от финансови въпроси. Не е тайна за никого, че за Девите е важно да имат материална сигурност във връзката.

Везни

Отделете възможно на-много време на любимия си човек. Ако имате възможност, пътувайте, отдайте се на забавления и романтични изненади един към друг. Дори и на най-малкото усилие от ваша страна ще засили връзката ви.

Скорпион

През тази седмица ще се вълнувате най-вече от духовното израстване. Има реален шанс да стартирате нови начинания заедно с половинката, което ще ви сближи.

Стрелец

Не забравяйте да отделите повече време, в което да останете насаме с партньора. Хармонията в комуникацията ви кани да разговаряте, да споделяте, да сте съпричастни един с друг.

Козирог

Несигурността, която изпитвате в любовта, може да започне да ви потиска. Може би криете някаква тайна, която не искате да споделите с половинката? Трябва да промените това, за да се почувствате отново свободни духом.

Водолей

Самочувствието ви ще се повиши, но определено ще бъде с покритие - ще бъдете още по-забележителни от обикновено. Независимо дали сте обвързани или не, очаквайте голямо внимание към вас от представителите на противоположния пол.

Риби

Може би е време да споделите с любимия човек амбициите си, свързани с кариерата. Той ще ви предложи подкрепа, а доверието ви ще премине на ново ниво.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама