Според зодията: Какво трябва да знаете за вашата свекърва?


Според зодията: Какво трябва да знаете за вашата свекърва?
Снимка: iStock/Guliver

Вероятно сте чували израза, че най-добрата свекърва е тази, която живее далеч. Факт е, че всяко правило има изключения, но въпреки това от векове се носят легенди за отношенията снаха-свекърва. Ето какво да очаквате от своята свекърва според нейната зодия.

Овен

С такава свекърва бъдете готови за постоянна намеса в личния ви живот. За да избегнете проблеми, преместете се в собствен дом, а най-добре и в друг град.

Телец

Свекървата Телец едва ли ще си позволи да се намеси в личния ви живот. Няма да ви е трудно да намерите общ език с нея.

Близнаци

Жените, родени под съзвездието Близнаци, винаги създават празнична атмосфера за хората около себе си. Такава свекърва винаги ще се държи не като майка, а по-скоро като приятелка. 

Рак

Свекървата Рак буквално може да стане вашата втора майка. Тя винаги е готова да даде мъдри съвети и ще ви насочи в правилната посока. 

Лъв

С нея винаги трябва да сте сдържани, възпитани и приятелски настроени. Свекървата Лъв ще остане очарована от комплименти. Така че по-добре е да я похвалите. Тя никога няма да премълчи, нещо което не  ѝ харесва.

Дева

Ако свекървата Дева не ви хареса още на първата среща, тогава бъдете готови да превърне живота ви в ад. Направете всичко възможно, за да избягате от кавгите с нея.

Везни

Свекървата Везни е привърженик на мира и реда в къщата. Тя никога не вдига скандали и винаги се опитва да изглади всеки конфликт, възникнал между младоженците. От нея може да очаквате и съдействие за възпитанието на децата.

Скорпион

Свекървата Скорпион посреща по дрехите, а изпраща по ума. Буквално за минути тя може да направи заключения за бъдещата си снаха.

Стрелец

Свекървата Стрелец е жена, която с готовност ще приеме избора на сина си и никога няма да сее раздор. Тя е изключително щедра и никога не би отказала финансова помощ.

Козирог

Присъствието на свекървата Козирог може да остане незабелязано за снахата. Дамите от този знак живеят собствения си живот и нямат време да мислят за проблемите на децата си.

Водолей

Свекървата Водолей никога не налага мнението си. Тя няма време за кавги, винаги е весела и положително настроена. 

Риби

Свекървата Риби е много спокойна и разумна жена. Ако майката на спътника ви е родена под този знак, тогава няма от какво да се страхувате. Тя ще се отнася с вас като със своя дъщеря.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама